Милојевић: Бићу стрпљив...!

Црвена звезда је победила Јавор, али тренер Владан Милојевић упозорава: "Неке ствари нам се понављају, али потребно је време како би се исправиле и ја ћу бити стрпљив". Исто је рекао и о игри Ел Фардуа Бена.

Фудбал 18.02.2018 | 11:45
Милојевић: Бићу стрпљив...!
У првој суперлигашкој утакмици у 2018. години, фудбалери Црвене звезде савладали су Јавор 3:0 и направили лепу увертиру пред пут у Москву, на реванш шеснаестине финала Лиге Европе против ЦСКА (у Београду је било 0:0).

Тренер Владан Милојевић после утакмице истакао је задовољство однсом према игри оних којима је указао шансу, али и рекао да се неке грешке понављају...

"Честитао бих мојим играчима, мада се и Јавор представио као добра екипа. Ове прве утакмице не треба пуно анализирати, из простог разлога што долазимо са паузе, нисмо у ритму и треба да прође пар утакмица да ствари легну на своје место. Радује што су играчи који не играју много показали озбиљност, а има и неких ствари које ћемо покушати да поправимо у наставку првенства", изјавио је Милојевић пред камером ТВ Арена Спорт, а потом на конференцији за медије додао:

"Неке ствари нам се понављају, али потребно је време како би се исправиле и ја ћу бити стрпљив".

Посебно се осврнуо на партију новајлије Ел Фардуа Бена, који је поред два одлична додавања Александру Пешићу (прво је претходило пеналу, друго голу) и сам имао четири-пет одличних прилика почетком другог полувремена.

"Бен је поливалентан играч, може да одговори одлично на четири позиције и у зависности од тактике користићемо га на више места. Недостајао му је гол данас, али немојте заборавити да му је ово друга утакмица, дуго није играо у Олимпијакосу и биће му потребно мало времена да уђе у голгетерску форму", подсетио је Милојевић.

Тренер Јавора, Владо Јагодић, жали што његови играчи нису постигли макар утешни погодак, а честитао је ривалу на заслуженој победи и пожелео му срећу у реваншу са ЦСКА.

"Не могу бити задовољан поразом 0:3, али када узмемо у обзир да је противник била Црвена звезда на отварању сезоне и да су играчи дали колико су могли, мислим да смо заслужили да дамо бар један гол. Први гол је практично решио утакмицу, врло брзо смо га примили, иако смо се припремали, знајући да ће Звезда пробати рано да дође до вођства. Немам много замерки, анализираћемо неке ствари за наредне утакмице, а Звезди честитам и желим да прође у наредну фазу Лиге Европе", изјавио је Јагодић.

Аџић добро, о Боаћију још рано

У 70. минуту терен је због повреде напустио Лука Аџић, али је Милојевић рекао да није озбиљна ситуација и да је у питању био нешто јачи грч, док о новом одсуству Ричмонда Боаћија, односно о томе да ли ће бити спреман за дуел у Москви, није могао да каже нешто конкретно.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар