Milojević: Biću strpljiv...!

Crvena zvezda je pobedila Javor, ali trener Vladan Milojević upozorava: "Neke stvari nam se ponavljaju, ali potrebno je vreme kako bi se ispravile i ja ću biti strpljiv". Isto je rekao i o igri El Fardua Bena.

Fudbal 18.02.2018 | 11:45
Milojević: Biću strpljiv...!
U prvoj superligaškoj utakmici u 2018. godini, fudbaleri Crvene zvezde savladali su Javor 3:0 i napravili lepu uvertiru pred put u Moskvu, na revanš šesnaestine finala Lige Evrope protiv CSKA (u Beogradu je bilo 0:0).

Trener Vladan Milojević posle utakmice istakao je zadovoljstvo odnsom prema igri onih kojima je ukazao šansu, ali i rekao da se neke greške ponavljaju...

"Čestitao bih mojim igračima, mada se i Javor predstavio kao dobra ekipa. Ove prve utakmice ne treba puno analizirati, iz prostog razloga što dolazimo sa pauze, nismo u ritmu i treba da prođe par utakmica da stvari legnu na svoje mesto. Raduje što su igrači koji ne igraju mnogo pokazali ozbiljnost, a ima i nekih stvari koje ćemo pokušati da popravimo u nastavku prvenstva", izjavio je Milojević pred kamerom TV Arena Sport, a potom na konferenciji za medije dodao:

"Neke stvari nam se ponavljaju, ali potrebno je vreme kako bi se ispravile i ja ću biti strpljiv".

Posebno se osvrnuo na partiju novajlije El Fardua Bena, koji je pored dva odlična dodavanja Aleksandru Pešiću (prvo je prethodilo penalu, drugo golu) i sam imao četiri-pet odličnih prilika početkom drugog poluvremena.

"Ben je polivalentan igrač, može da odgovori odlično na četiri pozicije i u zavisnosti od taktike koristićemo ga na više mesta. Nedostajao mu je gol danas, ali nemojte zaboraviti da mu je ovo druga utakmica, dugo nije igrao u Olimpijakosu i biće mu potrebno malo vremena da uđe u golgetersku formu", podsetio je Milojević.

Trener Javora, Vlado Jagodić, žali što njegovi igrači nisu postigli makar utešni pogodak, a čestitao je rivalu na zasluženoj pobedi i poželeo mu sreću u revanšu sa CSKA.

"Ne mogu biti zadovoljan porazom 0:3, ali kada uzmemo u obzir da je protivnik bila Crvena zvezda na otvaranju sezone i da su igrači dali koliko su mogli, mislim da smo zaslužili da damo bar jedan gol. Prvi gol je praktično rešio utakmicu, vrlo brzo smo ga primili, iako smo se pripremali, znajući da će Zvezda probati rano da dođe do vođstva. Nemam mnogo zamerki, analiziraćemo neke stvari za naredne utakmice, a Zvezdi čestitam i želim da prođe u narednu fazu Lige Evrope", izjavio je Jagodić.

Adžić dobro, o Boaćiju još rano

U 70. minutu teren je zbog povrede napustio Luka Adžić, ali je Milojević rekao da nije ozbiljna situacija i da je u pitanju bio nešto jači grč, dok o novom odsustvu Ričmonda Boaćija, odnosno o tome da li će biti spreman za duel u Moskvi, nije mogao da kaže nešto konkretno.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar