Стижу бесплатне пице на посао!

Немачки адвокат Гвидо Гроле ових дана суочава се са "проблемом" - већ двадесетак дана на посао достављају му пицу коју није наручио.

Свијет 17.02.2018 | 16:56
Стижу бесплатне пице на посао!
Овај адвокат муку мучи са позивима из разних пицерија, које га обавештавају да је његова велика поруџбина на путу. Да ствар буде бизарнија, обавештења о достави стижу му и на мејл.

Како каже, добија пицу за пицом, у различита доба дана, а да их уопште није поручио. У канцеларију му је доставлејно више од 100 пица из неколико различитих пицерија широм Дортмунда, а да он и даље не може да схвати због чега.

За већину људи то би вероватно била добра вест, да им и без поручивања свакодневно стиже бесплатна пица на посао. Ипак, за Гролеа је ово превише, јер га учестале доставе ометају у послу.

За сада није познато да ли је непрекидна достава дело неког манијака опседнутог пицом, незадовољног клијента или последица некакве грешке у интернет служби за доставу.

Да не буде све монотоно, Гроле је почео да добија и ненаручени суши и грчку храну. Обратио се и полицији за помоћ, али како ствари стоје, нема велике користи од тога.

Срећом, локални ресторани и службе за доставу почели су да схватају шта се дешава када су приметили да се појављује велики број наруџбина на његово име у кратком временском периоду, па су почели да проверавају с њим пре него што крену ка његовој канцеларији.

(Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Белимир

18.02.2018 06:11

Мени су стигле

ОДГОВОРИТЕ