Stižu besplatne pice na posao!

Nemački advokat Gvido Grole ovih dana suočava se sa "problemom" - već dvadesetak dana na posao dostavljaju mu picu koju nije naručio.

Svijet 17.02.2018 | 16:56
Stižu besplatne pice na posao!
Ovaj advokat muku muči sa pozivima iz raznih picerija, koje ga obaveštavaju da je njegova velika porudžbina na putu. Da stvar bude bizarnija, obaveštenja o dostavi stižu mu i na mejl.

Kako kaže, dobija picu za picom, u različita doba dana, a da ih uopšte nije poručio. U kancelariju mu je dostavlejno više od 100 pica iz nekoliko različitih picerija širom Dortmunda, a da on i dalje ne može da shvati zbog čega.

Za većinu ljudi to bi verovatno bila dobra vest, da im i bez poručivanja svakodnevno stiže besplatna pica na posao. Ipak, za Grolea je ovo previše, jer ga učestale dostave ometaju u poslu.

Za sada nije poznato da li je neprekidna dostava delo nekog manijaka opsednutog picom, nezadovoljnog klijenta ili posledica nekakve greške u internet službi za dostavu.

Da ne bude sve monotono, Grole je počeo da dobija i nenaručeni suši i grčku hranu. Obratio se i policiji za pomoć, ali kako stvari stoje, nema velike koristi od toga.

Srećom, lokalni restorani i službe za dostavu počeli su da shvataju šta se dešava kada su primetili da se pojavljuje veliki broj narudžbina na njegovo ime u kratkom vremenskom periodu, pa su počeli da proveravaju s njim pre nego što krenu ka njegovoj kancelariji.

(Alo)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Belimir

18.02.2018 06:11

Meni su stigle

ODGOVORITE