Џеко и Челси - гдје је пукло?

И како је Батшуаји могао да заврши у Вечном граду?

Фудбал 18.02.2018 | 18:00
Џеко и Челси - гдје је пукло?
Сви знамо како је Челси у јануару довео Оливијеа Жируа из Арсенала, али једнако тако знамо да је први избор Антонија Контеа био Един Џеко.

Многи су били уверени у Џеков прелазак у плавио део Лондона, али то се ипак није догодило. Разлог останка босанскохерцеговачког репрезентативца, открио нам је Монћи, спортски директор Роме.
Први контакти с Челсијем били су око Емерсона Палмиерија, а тек касније се у разговорима појавио интерес за Џека. Представили су нам понуду, а ми смо им дали своје услове. Нису их задовољили и због тога Единов трансфер није реализован“, рекао је Монћи у интервјуу за Скај Спорт.

Спортски директор Роме признао је да Рома пратила Оливијеа Жируа, али и Мишија Башуаија, па се лако могло догодити да су Римљани били у затвореном кругу клубова који су овог јануара међу собом разменили нападаче (Жиру из Арсенала у Челси, Башуаји из Челсија у Дортмунд, а Обамејанг из Дортмунда у Арсенал).

„Комплетна управа, заједно са мном, има пуно поверење у Патрика Шика и Грегорија Дефрела, али сто посто довели бисмо новог нападача у јануару да је Џеко отишао. Уз Жируа, опција је био и Башуаји“,  признао је Монћи.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар