Свадба о којој ће се причати

Најстарији син у дому Живојиновића Филип запросио је своју драгу, певачицу Александру Пријовић, дијамантским прстеном усред Мајамија.

Забава 17.02.2018 | 10:53
Свадба о којој ће се причати
Било је очекивано да ће ове године Филип озваничити везу са дугогодишњом партнерком Александром, а син Бобе Живојиновића одлучио је да просидба буде далеко од породице и медија. Наиме, неколико минута након што јој је драги ставио прстен на руку, певачица Александра Пријовић обавестила је све пратиоце на друштвеним мрежама да је управо верена и похвалила се скупоценим прстеном на руци.

- Филип је још у Београду знао да ће је верити и све је спремио и планирао. Романтично вече је искористио да Александру пита пристаје ли да се уда за њега. Нису изостали осмеси, загрљаји и сузе, а одмах након што је изговорила “да”, певачица и Живојиновић су обавестили своју породицу да се ускоро спреме за свадбу и весеље које ће бити велико и раскошно - прича наш извор близак породици Живојиновић.

- Боба, али и Брена за свог најстаријег сина желе да направе велику свадбу која ће се памтити и о којој ће се причати. Не желе да штеде ни динара и одмах су им рекли да је буџет њихова брига и да младенци не треба да се оптерећују о детаљима, већ да се опусте и уживају у припремама. Због природе Александриног посла остало је да се прецизира тачан датум, али сви би волели да свадба буде што пре - додаје наш извор.

Такође, познато је да Брена не одваја Филипа од своја два сина Стефана и Виктора и да ће се потрудити да се максимално укључи у припреме да би испунила све жеље младог пара.

Подсећања ради, Александра и Филип су љубавну романсу започели крајем 2015. године и врло брзо су медијима признали да су у вези и да је то била љубав на први поглед. Пре тога је певачица била у вези са колегом Љубом Перућицом док је Филип важио за заводника и годинама био у вези са најлепшим манекенкама, али глумицама наше јавне сцене.

Крајем прошле године Александра Пријовић је за медије изјавила како се нада да ће се ове године удати са Филипа Живојиновића.

- Искрено, надам се да ће у наредној години наша веза прећи на виши ниво. Волела бих да се свадба ускоро деси и ишчекујем тренутак да ме Филип запроси. Ми смо у вези две године, дивно се слажемо и добро функционишемо, живимо заједно, па што не бисмо и ступили у брак - рекла је пре више од два месеца певачица.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Реал

17.02.2018 12:21

Па зар опет исте васе прице ;засто це се о њима прицати ко су они у овом свијету презименом правитие спектакл .дијамант на њеној руци нису они радом добили вец на гузове бренине !

ОДГОВОРИТЕ
Name

срна

17.02.2018 14:42

Браво мајсторе!