Svadba o kojoj će se pričati

Najstariji sin u domu Živojinovića Filip zaprosio je svoju dragu, pevačicu Aleksandru Prijović, dijamantskim prstenom usred Majamija.

Zabava 17.02.2018 | 10:53
Svadba o kojoj će se pričati
Bilo je očekivano da će ove godine Filip ozvaničiti vezu sa dugogodišnjom partnerkom Aleksandrom, a sin Bobe Živojinovića odlučio je da prosidba bude daleko od porodice i medija. Naime, nekoliko minuta nakon što joj je dragi stavio prsten na ruku, pevačica Aleksandra Prijović obavestila je sve pratioce na društvenim mrežama da je upravo verena i pohvalila se skupocenim prstenom na ruci.

- Filip je još u Beogradu znao da će je veriti i sve je spremio i planirao. Romantično veče je iskoristio da Aleksandru pita pristaje li da se uda za njega. Nisu izostali osmesi, zagrljaji i suze, a odmah nakon što je izgovorila “da”, pevačica i Živojinović su obavestili svoju porodicu da se uskoro spreme za svadbu i veselje koje će biti veliko i raskošno - priča naš izvor blizak porodici Živojinović.

- Boba, ali i Brena za svog najstarijeg sina žele da naprave veliku svadbu koja će se pamtiti i o kojoj će se pričati. Ne žele da štede ni dinara i odmah su im rekli da je budžet njihova briga i da mladenci ne treba da se opterećuju o detaljima, već da se opuste i uživaju u pripremama. Zbog prirode Aleksandrinog posla ostalo je da se precizira tačan datum, ali svi bi voleli da svadba bude što pre - dodaje naš izvor.

Takođe, poznato je da Brena ne odvaja Filipa od svoja dva sina Stefana i Viktora i da će se potruditi da se maksimalno uključi u pripreme da bi ispunila sve želje mladog para.

Podsećanja radi, Aleksandra i Filip su ljubavnu romansu započeli krajem 2015. godine i vrlo brzo su medijima priznali da su u vezi i da je to bila ljubav na prvi pogled. Pre toga je pevačica bila u vezi sa kolegom Ljubom Perućicom dok je Filip važio za zavodnika i godinama bio u vezi sa najlepšim manekenkama, ali glumicama naše javne scene.

Krajem prošle godine Aleksandra Prijović je za medije izjavila kako se nada da će se ove godine udati sa Filipa Živojinovića.

- Iskreno, nadam se da će u narednoj godini naša veza preći na viši nivo. Volela bih da se svadba uskoro desi i iščekujem trenutak da me Filip zaprosi. Mi smo u vezi dve godine, divno se slažemo i dobro funkcionišemo, živimo zajedno, pa što ne bismo i stupili u brak - rekla je pre više od dva meseca pevačica.

Blic
foto:internet

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Real

17.02.2018 12:21

Pa zar opet iste vase price ;zasto ce se o njima pricati ko su oni u ovom svijetu prezimenom pravitie spektakl .dijamant na njenoj ruci nisu oni radom dobili vec na guzove brenine !

ODGOVORITE
Name

srna

17.02.2018 14:42

Bravo majstore!