Филиповић љут на судије: Не смемо да водимо пет разлике?!

Ватерполо репрезентативци Србије су рекли да су задовољни победом над Грчком у Другом колу Европа купа, али су незадовљни суђењем.

Остали спортови 17.02.2018 | 08:15
Филиповић љут на судије: Не смемо да водимо пет разлике?!
"Права утакмица после дуго времена и драго ми је да смо на крају одреаговали како треба. Имали смо тај евидентан пад, али... Неки критеријуми су другачији, као да Србија не сме да води пет разлике. Тако је на свим такмичењима. За ово данас смо и ми криви за те осцилације, али није само наша кривица", рекао је капитен Филип Филиповић.

Ватерполо репрезентација Србије је данас у Сплиту победила Грчку са 12:10, а сутра играју против Холандије и Хрватске.

"Хоћемо да играмо најбоље што можемо против Хрватске. Резултат није у првом плану, нисмо ни комплетни, али добро је да видимо где смо у односу на лето када су највеће обавезе", додао је Филиповић.

Судјењем на утакмици против Грчке био је незадовољан и Душан Мандић.

"Волео бих да кажем нешто о судијама, али нећу. Отворили смо како треба, повели великом разликом. Онда смо се опустили. Они су се примакли и све смо издржали и победили. Сада још две утакмице и да завршимо овај Европа куп", казао је Мандић.

Ватерполсита Милош Ћук рекао је да је Србија имала очекиван пад у завршници утакмице.

"Тешка и напорна утакмица, знали смо то. Грци су снажни. Имали смо одличну одбрану у прве две четвртине. После смо пали, али то је очекивано. За овај стадијум припрема тешко је више да се очекује", истакао је Ћук.

Голман Душко Пијетловић рекао је да ће екипа радити да исправи грешке из утакмице с Грчком.

"Тешка утакмица. Најбитна је победа. Пар грешака смо направили, нормалне су у овом тренутку. Радићемо на томе да их исправимо. Сутра је са Холандијом вероватно лакши меч, али и онда најбитнији са Хрватском. Не доноси ништа специјално, али је добро да га одиграмо јак меч", рекао је Пијетловић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар