Вујошевић: Одлазак у Сарајево ми је спасио живот!

Селектор кошаркаша Босне и Херцеговине Душко Вујошевић поновио је да не може да живи без кошарке. "Доза коју добијам у Босни ме држи у још увијек активном стању".

Кошарка 17.02.2018 | 09:30
Вујошевић: Одлазак у Сарајево ми је спасио живот!
У интервјуу за београдски недељник "НиН", који је водила Оља Бећковићм Вујошевић се дотакао многих аномалија у друштву Србије, али и причао о свом здравкственом стању...

"Сад идем ка трансплантацији бубрега. Имам шећер и исто као што ми је потребна дневна доза инсулина, тако ми је потребна и одређена количина кошарке да бих живио. Доза коју сам добијао као селектор у БиХ држи ме у активном стању. Тај одлазак у Сарајево гдје сам добио прилику да будем у додиру са младим талентованим играчима ми је спасио живот", изјавио је између осзалог Вујошевић.

Селектор БиХ се осврнуо и на недавне "прозивке" навијача Звезде уперене према словеначком кошаркашу поријеклом из Бановића Алену Омићу...

"Мислим да је у позадини покушај рушења (Небојше) Човића у оквиру дворских игара које воде (Александар) Вучић и његов брат. Није лако Човићу".

На констатацију Бећковићеве да Вујошевић звучи као да "стаје на страну првог човјека Црвене звезде", Вујошевић је одговорио: "Донекле".

Кормилар "змајева" је потом признао да јесте на страни Човића у замишљеној утакмици између њега и предсједника Србије.

"Ја навијам за Човића", додао је Дуле, али је и нагласио да (Вујошевић: Навијам за Човића) никако не смије да буде наслов интервјуа.

"Немојте, има људи који читају само наслове, ко зна шта би могли помислити", истакао је између осталог Вујошевић у интервјуу за "НиН".

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар