"Умноболан" чин стоји иза плаката

Министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак изјавио је данас да је постављање агресивног плаката на амбасаду Србије у Сарајеву на дан када се обиљежава један од најважнијих датума у историји српског народа "умоболан чин" који долази од оних који би вољели да Србија и БиХ, Срби и Бошњаци остану у вјечном сукобу.

Босна и Херцеговина 15.02.2018 | 19:18
"Умноболан" чин стоји иза плаката
Он је упозорио да ово није само порука за Србију, већ и порука за Србе који живе у Републици Српској и БиХ, због чега је позвао све надлежне институције да што прије открију ко стоји иза овог инцидента.

"У свему овоме морамо побиједити ми који гледамо у будућност и који желимо да се Срби и Бошњаци, Србија и БиХ заједнички развијају једни поред других, свом снагом напредују и у реформама и ка ЕУ, а не да побиједе они који желе страх и неизвјесност", поручио је Црнадак.

Он је најавио да ће бити присутан на пријему који организује Амбасада Србије поводом Дана државности и да ће исте ове поруке пренијети амбасадору.

(Срна)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Брацо

15.02.2018 18:29

Ово су Хрвати урадили да закухавају, ми босњаци немамо интетес да ово срање направимо, а импонује Додику и њему слицним, нпр.Фахрудину Радонцицу званом СЦЕПО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ро

15.02.2018 19:23

Само разлаз.А то ко је урадио ? Да ли овај или онај заболи ме.Ваша срећа што Додик нема подршку ал добиће је ускоро ако овако наставите и те како.Овај муто Црнадак,Иванић,Говедарица итд.то су обични кокошари јер њихов је коментар: Како нема осуде из Федерације ? Веће глупости нисам чуо дуго.Федерација организатор овога а ови наши мутаљи из РС се ПИТАЈУ ?.Људи глуме миротворце на штету свог Српског народа.Опозиција ми гузице дала да смјени Додика ал ево на овоме се показује да од тог нема ништа.Обични шупци који се боре за власт ал дзаба.

Name

Далај Лама

16.02.2018 09:06

Не видим разлог за толико националну мрзњу.Ако је неки криминалац урадио такву ствар треба се питати ко му је налогодавац.Онај који сије мрзњу сједи у фотељи а пуки изврсилац је будалетина или кроминалац. Због тога не треба осудјивати ни један народ јер риба смрди од главе.

Name

Са стране

15.02.2018 18:34

Био би то умоболан чин појединца или маргиналне групе да је наишао на ширику осуду од стране Бошњака. Будуċи да није, то је њихов став о нама и треба га увек имати на уму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Једино исправно

15.02.2018 19:40

Слозио би се са вама.Нетреба давати неким глупостима знацај али треба запамтити са ким зивимо.

Name

Реп

15.02.2018 20:29

Тацно требас схватит са ким зивис.А нецујем те да казес за цркву у авлији Фате Орловиц да треба схватит ко са ким зиви.