Прича: Није то свлачионица, то је ринг!

Нејмар и Мбапе “бојкотују“ Каванија, Ди Марија и Силва ударили на Емерија.  Јабука раздора у тиму Пари Сен Жермена.

Фудбал 17.02.2018 | 00:00
Прича: Није то свлачионица, то је ринг!
Пара толико да се у њима може купати, толико и варница које прете да обесмисле све стотине милиона које јеНасер Ал Келаифи немилице сипао у Пари Сен Жермен. Није још готово наравно, али добар део Европе данас се наслађује мукама Парижана после пораза од Реала (1:3), све у нади да ће се обистинити она стара да се не може баш све купити. Играчи можда, али тим - то већ много теже.

Дан после утакмице у Мадриду, само последње у низу оних које су зауставиле ПСЖ на путу да се од богатог клуба трансформише у велики клуб, светски медији поново брује о поремећеним односима у свлачионици Унаја Емерија.

Увертиру су им направиле супруге Тијага Силве и Анхела Ди Марије, које су по друштвеним мрежама осуле паљбу по шефу струке због тога што су им мужеви меч преседели на клупи. Истина, и много стручнији људи од њих критиковали су Емеријев избор играча, али јасно је да ће стручњака из Баскије највише заболети баш коментари Беле и Хорхелине. Тешко да њихове речи немају ама баш никакве везе са размишљањем Тијага иАнхела.

Са друге стране, каталонски Спорт је приметио више него занимљив детаљ који сведочи о раздору измеђуЕдинсона Каванија са једне стране, те Нејмара и Килијана Мбапеа са друге. Готово нестварно звучи, али уругвајски голгетер за 66. минута колико је провео на терену није разменио нити један па ни са Нејмаром, ни са Мбапеом! А знамо то сви, један од основних задатака крилних фудбалера јесте и да шпица снабдевају употребљивим лоптама.

На стадиону “Сантјаго Бернабеу“, међутим, ниједна лопта заКаванија. Нејмар и Мбапе су између себе поделили осам пасова што опет сведочи о прилично себичној игри, али је барем било неких покушаја. Каванија су Нејмар и Мбапе некако увек превидели. А кад на целу ту причу додамо и онај скандал када су се Нејмар иКавани - уз “асистенцију“ Данија Алвеса - отимали око тога ко ће извести слободан ударац долазимо до праве слике о нарушеним односима у свлачионици Пари Сен Жермена.

Не треба сметнути с ума ни изјаве Адријена Рабиоа, који је, без обзира на то што су му тек 22 године, на основу тога што је Француз један од оних чија реч има тежину у клубу и јавности. А он сам је прилично незадовољан после пораза у Мадриду.

"Лепо је и добро дати осам голова Дижону, али у оваквим утакмицама, против Реала, морате да направите нешто".

Против Дижона, Нејмар је дао четири гола...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар