Лампиони жеља обасјали небо

Јединствен догађај синоћ је по први пут организован на Тргу Крајине. Пуштање лампиона жеља, у организацији домаћег трговачког ланца Тропиц и мојМаркет, измамило је долазак око 1500 Бањалучана, али и људи из других градова, свих генерација.

Република Српска 15.02.2018 | 11:51
Лампиони жеља обасјали небо
У оквиру фебруарске кампање „Славимо љубав”, у трговачком ланцу Тропиц и мојМаркет дошли су на идеју да организују до сада невиђен догађај у граду на Врбасу. Велика заинтересованост за догађај, за који су присутни резервисали лампионе путем Тропиц или мојМаркет Фацебоок страница, резултирала је пуштањем 700 еко-лампиона који су у небо понијели најискреније жеље. Озарена и срећна лица најмлађих била су очекивана, али ни они старији нису могли да сакрију одушевљење.



Синоћњи догађај није био и крај ове активности. „За сваки резервисани лампион, који су сви пријављени добили бесплатно, одлучили смо да донирамо по 5 конвертибилних марака, што укупно чини 3 500 КМ, Клиници за гинекологију и акушерство Универзитетско-клиничког центра РС, јер то је мјесто на којем се рађају нове генерације и они који су оличење истинске љубави,” навела је Александра Марковић, портпарол домаћег трговачког ланца Тропиц и мојМаркет. Уз донацију, Клиници ће бити уручена књига са фотографијама које су присутни забиљежили на догађају и њиховим порукама будућим нараштајима.



Јединствена порука љубави и заједништва синоћ је послана у небо, а из трговачког ланца Тропиц и мојМаркет поручују да се надају скором поновном дружењу, у још већем броју.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

БРАВО

15.02.2018 11:16

Заиста је било лијепо. Честитке организатору, надамо се да ће бити још акција у којима се слави љубав.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

15.02.2018 13:56

КАДА БИ МЕНЕ ПИТАЛИ ЈА БИХ ЗА СВЕ ОСНОВАО ФОНД, А ПАРЕ БИ СКУПЉАО ОД РАДНИКА, МАРКУ, ДВИЈЕ ОД ПЛАТЕ, ПА НЕКА СЕ ОРГАНИЗУЈУ ЗАБАВЕ И НЕКА НАРОД УЖИВА У ИЗОБИЉУ НЕМАШТИНЕ.

Name

... ДА ЧИКО Б'ОНУ...

15.02.2018 12:42

Хљеба и игара за крезубе и глупаве бираче!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буда

15.02.2018 16:57

Ово је будистицки ритуал у славу мртвих. Сјецање на дусе милих покојника. Откуд код нас овакав обицај за дан заљубљених ?

ОДГОВОРИТЕ