Lampioni želja obasjali nebo

Jedinstven događaj sinoć je po prvi put organizovan na Trgu Krajine. Puštanje lampiona želja, u organizaciji domaćeg trgovačkog lanca Tropic i mojMarket, izmamilo je dolazak oko 1500 Banjalučana, ali i ljudi iz drugih gradova, svih generacija.

Republika Srpska 15.02.2018 | 11:51
Lampioni želja obasjali nebo
U okviru februarske kampanje „Slavimo ljubav”, u trgovačkom lancu Tropic i mojMarket došli su na ideju da organizuju do sada neviđen događaj u gradu na Vrbasu. Velika zainteresovanost za događaj, za koji su prisutni rezervisali lampione putem Tropic ili mojMarket Facebook stranica, rezultirala je puštanjem 700 eko-lampiona koji su u nebo ponijeli najiskrenije želje. Ozarena i srećna lica najmlađih bila su očekivana, ali ni oni stariji nisu mogli da sakriju oduševljenje.Sinoćnji događaj nije bio i kraj ove aktivnosti. „Za svaki rezervisani lampion, koji su svi prijavljeni dobili besplatno, odlučili smo da doniramo po 5 konvertibilnih maraka, što ukupno čini 3 500 KM, Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetsko-kliničkog centra RS, jer to je mjesto na kojem se rađaju nove generacije i oni koji su oličenje istinske ljubavi,” navela je Aleksandra Marković, portparol domaćeg trgovačkog lanca Tropic i mojMarket. Uz donaciju, Klinici će biti uručena knjiga sa fotografijama koje su prisutni zabilježili na događaju i njihovim porukama budućim naraštajima.Jedinstvena poruka ljubavi i zajedništva sinoć je poslana u nebo, a iz trgovačkog lanca Tropic i mojMarket poručuju da se nadaju skorom ponovnom druženju, u još većem broju.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

BRAVO

15.02.2018 12:16

Zaista je bilo lijepo. Čestitke organizatoru, nadamo se da će biti još akcija u kojima se slavi ljubav.

ODGOVORITE
Name

ŽIKA Ž

15.02.2018 14:56

KADA BI MENE PITALI JA BIH ZA SVE OSNOVAO FOND, A PARE BI SKUPLJAO OD RADNIKA, MARKU, DVIJE OD PLATE, PA NEKA SE ORGANIZUJU ZABAVE I NEKA NAROD UŽIVA U IZOBILJU NEMAŠTINE.

Name

... DA ČIKO B'ONU...

15.02.2018 13:42

Hljeba i igara za krezube i glupave birače!!!

ODGOVORITE
Name

Buda

15.02.2018 17:57

Ovo je budisticki ritual u slavu mrtvih. Sjecanje na duse milih pokojnika. Otkud kod nas ovakav obicaj za dan zaljubljenih ?

ODGOVORITE