Ибишевић актер инцидента у Херти!

Доскорашњи репрезентативац Босне и Херцеговине био је виновник инцидента на тренингу берлинске Херте.

Фудбал 15.02.2018 | 09:15
Ибишевић актер инцидента у Херти!
Капитен Херте Ведад Ибишевић изгубио је живце на посљедњем тренингу берлинског клуба на којем се вербално сукобио са резервним голманом Томасом Крафтом, а саиграчи и тренер Пал Дардаи спријечили су физички обрачун.

Послије три меча без побједе, Херта је у претходном колу Бундеслиге изненадила Бајер у Леверкузену (0:2) и освојила сва три бода головима Валентина Лазара и Саломона Калуа.

Ибишевић је утакмицу на "Бај Арени", гледао са клупе за резервне играче што му је вјероватно тешко пало с обзиром да је носилац капитенске траке у клубу из Берлина.

На посљедњем тренингу, ушао је у вербални сукоб са голманом Томасом Крафтом.

"Шта сад хоћеш?", питао је Ибишевић а Крафт му одговорио да не игра добро како би требало!

Очигледно, то је додатно наљутило доскорашњег репрезентативца Босне и Херцеговине који је узвратио: "Зачепи! Престани да изиграваш жртву"!

Потом је Ибишевић, како преноси берлински портал "иммерхертха.де" из све снаге "фаулирао" Крафта, што је додатно "наелектрисало" цијелу ситацију...

Међутим, да вербални сукоб не би ескалирао у нешто много горе постарали су се Дардаи и саиграчи, па је убрзо дошло до помирења и међусобног тапшања по леђима, а све са циљем што боље партије у петак на отварању 23. кола против Мајнца на Олимпијском стадиону у Берлину.

Ибишевић је ове сезоне одиграо 17 утакмица за Херту и уписао четири гола и исто толико асистенција.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар