Оптужница против Нетањахуа?

Израелска полиција препоручила је данас подизање оптужнице против премијера Бењамина Нетањахуа у вези са два случаја корупције, јавили су локални медији.

Свијет 13.02.2018 | 22:29
Оптужница против Нетањахуа?
Коначну одлуку о подизању формалне оптужнице против Нетањахуа донијеће тужилаштво, и то у року од неколико седмица или мјесеци.

Нетањаху, који је у више наврата рекао да није крив, није обавезан да се повуче.

Он је вечерас рекао да ће да настави да води Израел. "Наставићу да водим Израел одговорно и вјерно", рекао је Нетањаху вечерас у телевизијском обраћању нацији.

Премијер који се суочава са препоруком полиције да буде формално оптужен или је формално оптужен за кривична дјела није обавезан да се повуче, подсјећа Би-Би-Си.

Израелски медији јавили су да се један случај односи на примање дарова од бизнисмена, а други на разговор Нетањахуа са издавачем једног израелског листа у вези са смањењем конкуренције у медијском сектору у замјену за позитивније писање.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Немогуце немогуце

13.02.2018 21:35

Код нас је овако несто немогуце да партијска полиција пет сест пута саслусава предсједника владе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милораде мајмунеееее!?

13.02.2018 21:51

Друже Додиче,ста ћеш сад? Оде твој заштитник под лед.... знаш ли да је оптужницом обухваћен и Мартин Шлаф?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није се Додик ове године видио у ЦИЦВАРИ!

13.02.2018 22:11

Ајооој Милораде туго тужна..... шта ћеш сад сиромашни Милораде....оде Израелски ментор и заштитник у бајбук.....ко ће сад слати обавјештајне податке Ариу Ливну и теби,тузни Милораде.....А шта ће бити са покраденом ловом ни сам ђаво не зна.....

ОДГОВОРИТЕ