Олију узели три бода, закључали му стадион, оде титула...!

Предајте се! Назире се епилог у Грчкој. . .

Фудбал 13.02.2018 | 16:15
Олију узели три бода, закључали му стадион, оде титула...!
Дебео слој прашине ухватио се на пехару шампиона Грчке, већ седам година тај трофеј краси музеј Олимпијакоса. На крају ове сезоне ће, сва је прилика, напустити стадион Караискакис, јер лошим вестима за присталице црвено-белих из Пиреја нема краја. Њихов тим ионако игра испод очекивања, у недељу је једва ишчупао бод на гостовању Атромитосу (2:2), а у понедељак поподне стигла је информација која можда значи и крај снова о одбрани наслова.

Олимпијакосу су одузета три бода. То је одлука Дисциплинске комијсе ФС Грчке, која је великана из Атине казнила за навијачке нереде у градском дербију са АЕК-ом пре осам дана, кад је око 50 најватренијих навијача упало на терен по окончању меча, јурило полицајце, покушавало да се обрачуна са гостујучим играчима... Последица је финансијска казна од 90.000 евра, две наредне утакмице на домаћем терену пред поразним стадионом, међутим, Олимпијакос више боли сазнање да је за заленим сталом остао без три бода.

Отуда је заостатак за водећим ПАОК-ом чак девет корака, другопласирани АЕК је одмакао седам. До краја сезоне остало је девет кола (после чега се игра плеј-оф), а Олимпијакос већ за две рунде гостује у Солуну и делује да би тад могао да преда круну.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар