А шта каже Хари о Ђорђу?

Први пут кад ме је ударио 10 минута нисам осећао ногу! “Невероватан је”, хвали нападач Тотенхема.

Фудбал 13.02.2018 | 15:45
А шта каже Хари о Ђорђу?
Ти мени сердаре, ја теби војводо. Само што овај пут нису куртоазне похвале у питању, јер и Ђорђо Кјелини и Хари Кејн заслужују све могуће похваче. Па је тако Кјелини одбио да обећа да ће у сутрашњем сусрету Јувентуса и Тотенхема у осмини финала Лиге шампиона зауставити Кејна јер “није толико ароганатан”. Кејн је узвратио на лепим речима присетивши се једног њиховог дуела на репрезентативном нивоу.

“Први пут сам играо у стартних 11 Енглеске, мислим да није прошло ни пет минута кад смо имали један дуел. Следећих 10 минута нисам осећао ногу. Права добродошлица у свет репрезентативног фудбала”, нашалио се Кејн пре но што је у озбиљнијем тону додао.

“Невероватан је”.

Наравно, није само Кјелини проблем кад је Јуве у питању.

“Знамо колико су одбрамнено добри. Ту је и голман наравно (Ђанлуиђи Буфон, прим.аут). Ретко примају голове, али ми много дајемо. Све скупа - фантастичан тим. Једва чекам да се одмеримо”.

Да ли су тако добро расположени ис ви остали у Тотенхемовом тиму?

“Сви смо заиста узбуђени. Ово је огромна утакмица. Овакве утакмице желиш да играш. Наравно да поштујемо Јувентус, али верујемо да можемо да прођемо. На крају крајева, на терену ће нас бити 11 против 11”.

С обзиром да је говорио у Италији, Кејн није могао да заобиђе ни питања о Франческу Тотију, пошто је јавно причао да је верни фан Ромине легенд.

“Био је чудесан, провео целу каријеру у једном клубу, испунио све своје жеље у том једном клубу. Одрастао сам гледајући његове голове. Надам се да ћу једног дана моћи да кажем да сам био једнако успешан”.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар