A šta kaže Hari o Đorđu?

Prvi put kad me je udario 10 minuta nisam osećao nogu! “Neverovatan je”, hvali napadač Totenhema.

Fudbal 13.02.2018 | 15:45
A šta kaže Hari o Đorđu?
Ti meni serdare, ja tebi vojvodo. Samo što ovaj put nisu kurtoazne pohvale u pitanju, jer i Đorđo Kjelini i Hari Kejn zaslužuju sve moguće pohvače. Pa je tako Kjelini odbio da obeća da će u sutrašnjem susretu Juventusa i Totenhema u osmini finala Lige šampiona zaustaviti Kejna jer “nije toliko aroganatan”. Kejn je uzvratio na lepim rečima prisetivši se jednog njihovog duela na reprezentativnom nivou.

“Prvi put sam igrao u startnih 11 Engleske, mislim da nije prošlo ni pet minuta kad smo imali jedan duel. Sledećih 10 minuta nisam osećao nogu. Prava dobrodošlica u svet reprezentativnog fudbala”, našalio se Kejn pre no što je u ozbiljnijem tonu dodao.

“Neverovatan je”.

Naravno, nije samo Kjelini problem kad je Juve u pitanju.

“Znamo koliko su odbramneno dobri. Tu je i golman naravno (Đanluiđi Bufon, prim.aut). Retko primaju golove, ali mi mnogo dajemo. Sve skupa - fantastičan tim. Jedva čekam da se odmerimo”.

Da li su tako dobro raspoloženi is vi ostali u Totenhemovom timu?

“Svi smo zaista uzbuđeni. Ovo je ogromna utakmica. Ovakve utakmice želiš da igraš. Naravno da poštujemo Juventus, ali verujemo da možemo da prođemo. Na kraju krajeva, na terenu će nas biti 11 protiv 11”.

S obzirom da je govorio u Italiji, Kejn nije mogao da zaobiđe ni pitanja o Frančesku Totiju, pošto je javno pričao da je verni fan Romine legend.

“Bio je čudesan, proveo celu karijeru u jednom klubu, ispunio sve svoje želje u tom jednom klubu. Odrastao sam gledajući njegove golove. Nadam se da ću jednog dana moći da kažem da sam bio jednako uspešan”.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar