Мурињо: Најпристојнији сам тренер у Енглеској!

"Питајте четврте судије", каже Португалац.

Фудбал 13.02.2018 | 19:00
Мурињо: Најпристојнији сам тренер у Енглеској!
Менаџер Манчестер Јунајтеда Жозе Мурињо каже за себе да је најпристојнији тренер у Премијер лиги.

Португалчеви гафови крај аут-линије документовани су толико пута у прошлости, али Господин Посебни тврди да је спреман да се поправи како би био перфектан.

"Потпуно сам посвећен освајању титуле најпристојнијег менаџера ове сезоне. Озбиљан сам. Постоје толике награде, за партију недеље, менаџера месеца, а мислим да би могли да уведу и награду за најпристојнијег тренера поред терена, а да гласају четврте судије. Сигуран сам да бих победио. Озбиљан сам! Нисам направио ниједан проблем четвртим судијама до сада, осим црвеног картона против Саутемптона када сам крочио на терен. Нисам идеалан, умем да изгубим живце, али мислим да сам далеко најпристојнији од свих", каже Мурињо.

Португалац истиче да је већином задовољан суђењем у Енглеској. Ипак, осећа да му је дужност да подиже прашину и заштити своје играче од грубих стартова ривала.

"Верујем да је енглески фудбалч постао култруно наслеђе, традиција, и постоје квалитети који изузетно волим у овој игри. Али морам мало и да кукам, да се жалим, како бих заштитио своје играче јер погледајте само како је Алексис дочекан од стране судија и ривала. У реду, ни он није цвећка, али је чист фудбалер. Ипак, против Хадерсфилда и Јеовила су га одваљивали у дуелима и судије га нису заштитиле. Морам се борити против тога", поручује Мурињо.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар