Murinjo: Najpristojniji sam trener u Engleskoj!

"Pitajte četvrte sudije", kaže Portugalac.

Fudbal 13.02.2018 | 19:00
Murinjo: Najpristojniji sam trener u Engleskoj!
Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo kaže za sebe da je najpristojniji trener u Premijer ligi.

Portugalčevi gafovi kraj aut-linije dokumentovani su toliko puta u prošlosti, ali Gospodin Posebni tvrdi da je spreman da se popravi kako bi bio perfektan.

"Potpuno sam posvećen osvajanju titule najpristojnijeg menadžera ove sezone. Ozbiljan sam. Postoje tolike nagrade, za partiju nedelje, menadžera meseca, a mislim da bi mogli da uvedu i nagradu za najpristojnijeg trenera pored terena, a da glasaju četvrte sudije. Siguran sam da bih pobedio. Ozbiljan sam! Nisam napravio nijedan problem četvrtim sudijama do sada, osim crvenog kartona protiv Sautemptona kada sam kročio na teren. Nisam idealan, umem da izgubim živce, ali mislim da sam daleko najpristojniji od svih", kaže Murinjo.

Portugalac ističe da je većinom zadovoljan suđenjem u Engleskoj. Ipak, oseća da mu je dužnost da podiže prašinu i zaštiti svoje igrače od grubih startova rivala.

"Verujem da je engleski fudbalč postao kultruno nasleđe, tradicija, i postoje kvaliteti koji izuzetno volim u ovoj igri. Ali moram malo i da kukam, da se žalim, kako bih zaštitio svoje igrače jer pogledajte samo kako je Aleksis dočekan od strane sudija i rivala. U redu, ni on nije cvećka, ali je čist fudbaler. Ipak, protiv Hadersfilda i Jeovila su ga odvaljivali u duelima i sudije ga nisu zaštitile. Moram se boriti protiv toga", poručuje Murinjo.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar