Мурињо: Не бисмо дали гол 10 сати!

Менаџер Манчестер јунајтеда Жозе Мурињо рекао је да његова екипа не би постигла гол против Њукасла и да је играла десет сати, а не 90 минута.

Фудбал 12.02.2018 | 16:00
Мурињо: Не бисмо дали гол 10 сати!
Јунајтед је изгубио 1:0 на Сент Џејмс Парку, што му је пети пораз ове сезоне у Премијер лиги, па после 27 кола заостаје чак 16 бодова за лидером Ситијем.

Фудбалери Манчестер јунајтеда су имали 13 шутева на гол, од којих шест у оквир, али нису успели да постигну погодак.

"Богови фудбала су очигледно били на њиховој страни", рекао је Мурињо, који ниједном није победио у Њукаслу на седам гостовања, ни као менаџер Челсија. 

Црно-бели су остварили прву првенствену победу на домаћем терену од октобра. 

"Могли смо да проведемо на терену 10 сати и не бисмо постигли гол. Они су затресли мрежу после наше грешке у одбрани. Сигурно се осећају сјајно јер су дали апсолутно све од себе. Борили су се за бодове, а када су повели, животима су бранили свој гол. Мислим да је то прелеп начин да се победи у фудбалској утакмици", навео је Мурињо. 

Дебитант на голу Њукасла Мартин Дубравка добро је бранио и зауставио шутеве Ентонија Марсијала, Алексиса Санчеса и Џесија Лингарда. 

Фудбалер Јунајтеда Фил Џонс рекао је да су играчи очајни због пораза, после којег екипа има два бода више од трећепласираног Ливерпула, који је победио Саутемптон са 2:0. 

"Почели смо споро, нисмо били довољно добри", навео је Џонс.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар