Murinjo: Ne bismo dali gol 10 sati!

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je da njegova ekipa ne bi postigla gol protiv Njukasla i da je igrala deset sati, a ne 90 minuta.

Fudbal 12.02.2018 | 16:00
Murinjo: Ne bismo dali gol 10 sati!
Junajted je izgubio 1:0 na Sent Džejms Parku, što mu je peti poraz ove sezone u Premijer ligi, pa posle 27 kola zaostaje čak 16 bodova za liderom Sitijem.

Fudbaleri Mančester junajteda su imali 13 šuteva na gol, od kojih šest u okvir, ali nisu uspeli da postignu pogodak.

"Bogovi fudbala su očigledno bili na njihovoj strani", rekao je Murinjo, koji nijednom nije pobedio u Njukaslu na sedam gostovanja, ni kao menadžer Čelsija. 

Crno-beli su ostvarili prvu prvenstvenu pobedu na domaćem terenu od oktobra. 

"Mogli smo da provedemo na terenu 10 sati i ne bismo postigli gol. Oni su zatresli mrežu posle naše greške u odbrani. Sigurno se osećaju sjajno jer su dali apsolutno sve od sebe. Borili su se za bodove, a kada su poveli, životima su branili svoj gol. Mislim da je to prelep način da se pobedi u fudbalskoj utakmici", naveo je Murinjo. 

Debitant na golu Njukasla Martin Dubravka dobro je branio i zaustavio šuteve Entonija Marsijala, Aleksisa Sančesa i Džesija Lingarda. 

Fudbaler Junajteda Fil Džons rekao je da su igrači očajni zbog poraza, posle kojeg ekipa ima dva boda više od trećeplasiranog Liverpula, koji je pobedio Sautempton sa 2:0. 

"Počeli smo sporo, nismo bili dovoljno dobri", naveo je Džons.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar