Наоблачење са кишом и снијегом

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас се очекују сунчани периоди, а увече и током ноћи наоблачење ће донијети снијег и кишу у већини крајева.

Босна и Херцеговина 12.02.2018 | 08:44
Наоблачење са кишом и снијегом
Послије хладног јутра са мразом и маглом око ријека и по котлинама, очекује се сунчано вријеме уз постепено наоблачење са запада.

Током вечери и ноћи у већини предјела ће падати снијег, а у Херцеговини јача и обилнија киша уз могућност пљускова и грмљавине.

Вјетар слаб до умјерен јужних смјерова, на сјеверу током дана у скретању на слаб сјеверни, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Највиша дневна температура ваздуха од три до осам степени, на југу око десет, у вишим предјелима и у мјестима са маглом нула степени Целзијусових.

Температура ваздуха измјерена у 7.00 часова: Хан Пијесак, Клековача минус девет, Мањача минус осам, Котор Варош и Шипово минус седам, Соколац, Источно Сарајево, Крупа на Уни, Мркоњић Град, Кнежево минус шест, Рибник, Нови Град, Приједор, Бањалука и Крупа на Врбасу минус пет, Калиновик, Градишка, Србац и Бијељина минус четири, Гацко, Вишеград и Добој минус два, Зворник, Рудо и Фоча минус један, Билећа три, Требиње пет степени Целизијусових.

Извор: Срна

Коментари / 0

Оставите коментар