Звезда сада брани врх: "Још памтимо Задар"!

Црвено-бели желе да у добром расположењу оду у Ниш, на Куп Кораћа.

Кошарка 12.02.2018 | 11:30
Звезда сада брани врх: "Још памтимо Задар"!
Црвена звезда мтс у прошлом колу АБА лиге се попела на чело табеле и сада са прве позиције води борбу за "пол позицију".

Екипа Душана Алимпијевића има још три утакмице до почетка плеј-офа, а први у том низу биће меч против Задра, заказан за понедељак у 18 часова.

Интересантан је податак да су црвено-бели последњи пут изгубили од Далматинаца у октобру 2012. године и да су од тада "везали" десет узастопних тријумфа у том ривалству.

У најави предстојеће утакмице, Алимпијевић је позвао навијаче и говорио о значају "ветра у леђа" са трибина.

"Остала нам је у сећању та прва утакмица у Задру, која је била неизвесна, тешка, у спортском смислу врло 'непријатна'. Са тим размишљањима и сећањем на први дуел, сада дочекујемо Задар чија игра је константно добра током целе сезоне", рекао је тренер Звезде.

"Позвао бих навијаче да дођу и пруже нам подршку, како би дошли до нове победе. Колико је важна домаћа публика, видели смо примера ради, управо у Задру, где су њихови навијачи увек значајан фактор у свакој утакмици", одоа је он.

Црвена звезда мтс поново неће рачунати на Пера Антића, који би требало да се врати на терен у Нишу, на Купу Радивоја Кораћа.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар