Zvezda sada brani vrh: "Još pamtimo Zadar"!

Crveno-beli žele da u dobrom raspoloženju odu u Niš, na Kup Koraća.

Košarka 12.02.2018 | 11:30
Zvezda sada brani vrh: "Još pamtimo Zadar"!
Crvena zvezda mts u prošlom kolu ABA lige se popela na čelo tabele i sada sa prve pozicije vodi borbu za "pol poziciju".

Ekipa Dušana Alimpijevića ima još tri utakmice do početka plej-ofa, a prvi u tom nizu biće meč protiv Zadra, zakazan za ponedeljak u 18 časova.

Interesantan je podatak da su crveno-beli poslednji put izgubili od Dalmatinaca u oktobru 2012. godine i da su od tada "vezali" deset uzastopnih trijumfa u tom rivalstvu.

U najavi predstojeće utakmice, Alimpijević je pozvao navijače i govorio o značaju "vetra u leđa" sa tribina.

"Ostala nam je u sećanju ta prva utakmica u Zadru, koja je bila neizvesna, teška, u sportskom smislu vrlo 'neprijatna'. Sa tim razmišljanjima i sećanjem na prvi duel, sada dočekujemo Zadar čija igra je konstantno dobra tokom cele sezone", rekao je trener Zvezde.

"Pozvao bih navijače da dođu i pruže nam podršku, kako bi došli do nove pobede. Koliko je važna domaća publika, videli smo primera radi, upravo u Zadru, gde su njihovi navijači uvek značajan faktor u svakoj utakmici", odoa je on.

Crvena zvezda mts ponovo neće računati na Pera Antića, koji bi trebalo da se vrati na teren u Nišu, na Kupu Radivoja Koraća.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar