Јевтовић: Већ смо освојили титулу као "отписани"!

"Када смо били отписани освојили смо дуплу круни и уписали странице европског пролећа. Борићемо се до краја, шампионски и чврсто како то доликује Паризану!", поручио је дефанзивни везиста Марко Јевтовић.

Фудбал 12.02.2018 | 12:45
Јевтовић: Већ смо освојили титулу као "отписани"!
Спекулисало се да би Марко Јевтовић ове зиме могао да напусти Партизан, најчешће су се помињали тимови из Италије и Русије, али ће поуздани дефанзивни везиста и овог пролећа носити црно-бели дрес у коме наступа од 2015. године.

Он и његови саиграчи вратили су се са Кипра после 16 дана и након кратког "предаха" враћају се тренинзима већ у понедељак.

Марко Јевтовић у интервјуу за званични сајт Партизана истиче да се организми још увек привикавају за "температурни шок", пошто је на Кипру било +18 - док је у Србији температура тек око "нултог" подеока... Мораће брзо да се привикну јер је Викторија већ у четвртак (19.00).

"Брзо је све прошло и пауза и припреме и сада морамо да почнемо све практично од нуле. Велики изазови су пред нама а уједно и велика очекивања јавности и навијача. У Партизану је увек тако и то играчи схвате тек када дођу у клуб, док са стране то делује другачије. Партизан практично сваку утакмицу мора да од игра са 120 посто снаге без обзира који меч је у питању јер су против нас сви додатно мотивисани. Није лако имати тако висок континуитет стално, али мора се", казао је Марко Јевтовић.

Поручује да нема потцењивања ривала...

"Веома озбиљан меч са екипом која можда за нашу јавност није звучно име, али озбиљан фудбалски противник и шампион Чешке. Видели смо како чврсто играју екипе из те регије које нису међу прве три, тако да знамо шта нас чека и озбиљно смо то схватили".

ДВЕ ЕКИПЕ

"У фудбалу је свако замењив. Сурово говорећи, данас јеси сутра ниси и стога шеф увек мора да има две екипе играча који су у сваком тренутку спремни да одговоре захтевима Партизана. То је код нас управо случај и зато струка нема разлога за бригу", казао је Марко Јевтовић.

Упркос заостатку за Црвеном зведом - Партизан не одустаје од титуле.

"Сада смо главом у Европи и тај меч нам је најважнији. Ова генерација је у 2017.години направила невероватан успех, готово на нивоу фантазије. Када смо били отписани освојили смо дуплу круни и уписали странице европског пролећа. Борићемо се до краја, шампионски и чврсто како то доликује Паризану! Зато нам је потребна свака подршка са трибина и сваки навијач", закључио је Јевтовић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар