Jevtović: Već smo osvojili titulu kao "otpisani"!

"Kada smo bili otpisani osvojili smo duplu kruni i upisali stranice evropskog proleća. Borićemo se do kraja, šampionski i čvrsto kako to dolikuje Parizanu!", poručio je defanzivni vezista Marko Jevtović.

Fudbal 12.02.2018 | 12:45
Jevtović: Već smo osvojili titulu kao "otpisani"!
Spekulisalo se da bi Marko Jevtović ove zime mogao da napusti Partizan, najčešće su se pominjali timovi iz Italije i Rusije, ali će pouzdani defanzivni vezista i ovog proleća nositi crno-beli dres u kome nastupa od 2015. godine.

On i njegovi saigrači vratili su se sa Kipra posle 16 dana i nakon kratkog "predaha" vraćaju se treninzima već u ponedeljak.

Marko Jevtović u intervjuu za zvanični sajt Partizana ističe da se organizmi još uvek privikavaju za "temperaturni šok", pošto je na Kipru bilo +18 - dok je u Srbiji temperatura tek oko "nultog" podeoka... Moraće brzo da se priviknu jer je Viktorija već u četvrtak (19.00).

"Brzo je sve prošlo i pauza i pripreme i sada moramo da počnemo sve praktično od nule. Veliki izazovi su pred nama a ujedno i velika očekivanja javnosti i navijača. U Partizanu je uvek tako i to igrači shvate tek kada dođu u klub, dok sa strane to deluje drugačije. Partizan praktično svaku utakmicu mora da od igra sa 120 posto snage bez obzira koji meč je u pitanju jer su protiv nas svi dodatno motivisani. Nije lako imati tako visok kontinuitet stalno, ali mora se", kazao je Marko Jevtović.

Poručuje da nema potcenjivanja rivala...

"Veoma ozbiljan meč sa ekipom koja možda za našu javnost nije zvučno ime, ali ozbiljan fudbalski protivnik i šampion Češke. Videli smo kako čvrsto igraju ekipe iz te regije koje nisu među prve tri, tako da znamo šta nas čeka i ozbiljno smo to shvatili".

DVE EKIPE

"U fudbalu je svako zamenjiv. Surovo govoreći, danas jesi sutra nisi i stoga šef uvek mora da ima dve ekipe igrača koji su u svakom trenutku spremni da odgovore zahtevima Partizana. To je kod nas upravo slučaj i zato struka nema razloga za brigu", kazao je Marko Jevtović.

Uprkos zaostatku za Crvenom zvedom - Partizan ne odustaje od titule.

"Sada smo glavom u Evropi i taj meč nam je najvažniji. Ova generacija je u 2017.godini napravila neverovatan uspeh, gotovo na nivou fantazije. Kada smo bili otpisani osvojili smo duplu kruni i upisali stranice evropskog proleća. Borićemo se do kraja, šampionski i čvrsto kako to dolikuje Parizanu! Zato nam je potrebna svaka podrška sa tribina i svaki navijač", zaključio je Jevtović.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar