Србија у Румунији: "Нема потцјењивања"!

"Делфине" у Орадеи с једним дебитантом.

Остали спортови 12.02.2018 | 09:30
Србија у Румунији: "Нема потцјењивања"!
Ватерполисти Србије отпутовали су ове недеље у Орадеу где их у понедељак (17 часова) очекује дуел са Румунима у оквиру трећег кола очекује дуел са Румунима.

Наши репрезентативци су против источних суседа остварили већ "домаћу" победу у Крагујевцу (12:3), али ни гостовање не би требало да представља проблем за наш тим у ком ће бити и један дебитант.

Ватерполиста Црвене звезде Вељко Танкосић први пут ће понети капицу с натписом "Србија", а осим њега ту су и Г. Пијетловић, Мандић, В. Рашовић, Ранђеловић, Суботић, Томић. Убовић, Лазић, Јакшић, Драшовић, С. Рашовић и Ристичевић.

"Нема потцењивања Румуна, победа нам је неопходна како бисмо мирно дочекали сусрет са Црном Гором. Наш ривал је такође подмалдио састав, искуснији су само интерационалци Раду и Негреану. Њихов селектор Дејан Станојевић нас добро познаје. За нас је ово прилика да се покажемо у добром светлу и да играјући максимално ангажовано од почетка до краја, оствариимо још једну победу", поручио је Сава Ранђеловић.

Овај тим неће играти на квалификационом турниру Европа купа у Сплиту од 15. до 18. фебруара. Савић ће састав да саопшти после сутрашње утакмице. Повратак у Београд је у уторак у раним јутарњим сатима а исто вече је у Кошутњаку тренинг. У Сплит се путује у среду ујутру преко Франкфурта.

Пласман у групи: Србија 6, Црна Гора 3, Румунија без бодова.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар