Нова "тезга" проблематичног фудбалера...

Снима се у акцији са женом и наплаћује гледаоцима преко Интернета!

Фудбал 11.02.2018 | 18:00
Нова "тезга" проблематичног фудбалера...
Некада је са Ливерпулом играо финале Лиге шампиона, а сада наплаћује странцима да га гледају без одеће!

Џермејн Пенант (35), некадашњи ас Премијер лиге, обрукао се у Британији пошто је откривено да учествује у голишавим "сеансама" на Интернету заједно са својом супругом.

Алис Гудвин (32) већ је позната у заједници људи који воле да гледају лепотице преко веб-камере у сеансама "један на један", и за то су спремни да плате.

Алис каже да је њена специјалност "акција са другом девојком и мало уља за бебе", али изгледа да је и супруга увукла у свој бизнис.

Минут у "затвореном" чету са Алис иначе кошта шест фунти, а није познато да ли је цена скочила откад јој се пред камерама придружио и супруг.

"Сан" преноси да су учесници "сеансе" са Алис схватили да је њен супруг са њом на снимку, тако што су га препознали по упечатљивој тетоважи на десној шаци, коју можете видети у овом клипу (као и остале тетоваже).



Пенант је имао блиставу каријеру у Арсеналу, Ливерпулу и Бирмингем Ситију, али је био проблематичан. Својевремено се "уписао у историју" као први играч Премијер лиге који је на терен изашао са "наногицом" за мерење алкохола у крви, након једног судара који је изазвао пијан. Тренутно игра за полупрофесионални клуб Билерикеј таун.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар