Nova "tezga" problematičnog fudbalera...

Snima se u akciji sa ženom i naplaćuje gledaocima preko Interneta!

Fudbal 11.02.2018 | 18:00
Nova "tezga" problematičnog fudbalera...
Nekada je sa Liverpulom igrao finale Lige šampiona, a sada naplaćuje strancima da ga gledaju bez odeće!

Džermejn Penant (35), nekadašnji as Premijer lige, obrukao se u Britaniji pošto je otkriveno da učestvuje u golišavim "seansama" na Internetu zajedno sa svojom suprugom.

Alis Gudvin (32) već je poznata u zajednici ljudi koji vole da gledaju lepotice preko veb-kamere u seansama "jedan na jedan", i za to su spremni da plate.

Alis kaže da je njena specijalnost "akcija sa drugom devojkom i malo ulja za bebe", ali izgleda da je i supruga uvukla u svoj biznis.

Minut u "zatvorenom" četu sa Alis inače košta šest funti, a nije poznato da li je cena skočila otkad joj se pred kamerama pridružio i suprug.

"San" prenosi da su učesnici "seanse" sa Alis shvatili da je njen suprug sa njom na snimku, tako što su ga prepoznali po upečatljivoj tetovaži na desnoj šaci, koju možete videti u ovom klipu (kao i ostale tetovaže).



Penant je imao blistavu karijeru u Arsenalu, Liverpulu i Birmingem Sitiju, ali je bio problematičan. Svojevremeno se "upisao u istoriju" kao prvi igrač Premijer lige koji je na teren izašao sa "nanogicom" za merenje alkohola u krvi, nakon jednog sudara koji je izazvao pijan. Trenutno igra za poluprofesionalni klub Bilerikej taun.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar