Сензација - Даниловићева побиједила 15. играчицу свијета!

Млада српска тенисерка Олга Даниловић остварила је највећу победу у каријери јер је савладала 15. играчицу света Анастасију Севастову 6:2, 6:4.  Радановић без изненађења против Остапенко, дубл одлучује! Дејана Радановић није успела да приреди изненађење пошто је изгубила од Јелене Осталенко 6:2, 6:1, за изједначење у борби за плеј-оф Светске Б групе ФЕД купа.

Тенис 10.02.2018 | 12:30
Сензација - Даниловићева побиједила 15. играчицу свијета!
Олга је тако и донела вођство репрезентацији Србије против Летоније 1:0 у борби за плеј-оф за попуну Светске Б групе ФЕД купа.

Даниловић, тренутно 304. на WТА листи, приредила је сензацију против знатно боље пласиране и искусније тенисерке и то за само 70 минута игре.

Радановић без изненађења против Остапенко, дубл одлучује! Дејана Радановић није успела да приреди изненађење пошто је изгубила од Јелене Осталенко 6:2, 6:1, за изједначење у борби за плеј-оф Светске Б групе ФЕД купа.

Седма тенисерка света оправдала је улогу великог фаворита и са укупно пет брејкова, наспрам једног Радановићеве, донела први поен Летонкама.

Претходно је 17-годишња Олга Даниловић остварила највећу победу у каријери тријумфом над светским бројем 15 Анастасијом Севастовом 6:2, 6:4. 

Победник дуела биће одлучен у дублу, Даниловић и Бојана Маринковић састају се са Дијаном Марцинкевицовом и Данијелом Висман. 

Претходно, селекција Србије је у групној фази победила Бугарску и Грузију по 2:1.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар