Senzacija - Danilovićeva pobijedila 15. igračicu svijeta!

Mlada srpska teniserka Olga Danilović ostvarila je najveću pobedu u karijeri jer je savladala 15. igračicu sveta Anastasiju Sevastovu 6:2, 6:4.  Radanović bez iznenađenja protiv Ostapenko, dubl odlučuje! Dejana Radanović nije uspela da priredi iznenađenje pošto je izgubila od Jelene Ostalenko 6:2, 6:1, za izjednačenje u borbi za plej-of Svetske B grupe FED kupa.

Tenis 10.02.2018 | 12:30
Senzacija - Danilovićeva pobijedila 15. igračicu svijeta!
Olga je tako i donela vođstvo reprezentaciji Srbije protiv Letonije 1:0 u borbi za plej-of za popunu Svetske B grupe FED kupa.

Danilović, trenutno 304. na WTA listi, priredila je senzaciju protiv znatno bolje plasirane i iskusnije teniserke i to za samo 70 minuta igre.

Radanović bez iznenađenja protiv Ostapenko, dubl odlučuje! Dejana Radanović nije uspela da priredi iznenađenje pošto je izgubila od Jelene Ostalenko 6:2, 6:1, za izjednačenje u borbi za plej-of Svetske B grupe FED kupa.

Sedma teniserka sveta opravdala je ulogu velikog favorita i sa ukupno pet brejkova, naspram jednog Radanovićeve, donela prvi poen Letonkama.

Prethodno je 17-godišnja Olga Danilović ostvarila najveću pobedu u karijeri trijumfom nad svetskim brojem 15 Anastasijom Sevastovom 6:2, 6:4. 

Pobednik duela biće odlučen u dublu, Danilović i Bojana Marinković sastaju se sa Dijanom Marcinkevicovom i Danijelom Visman. 

Prethodno, selekcija Srbije je u grupnoj fazi pobedila Bugarsku i Gruziju po 2:1.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar