Рочести: Армани нас је натјерао да се боримо!

“Пре свега сам узбуђен због предстојећег меча Задром. То је велика утакница за нас у понедељак. Фокусиран сам само на следећи тренинг”, навео је Американац.

Кошарка 10.02.2018 | 09:15
Рочести: Армани нас је натјерао да се боримо!
Тејлор Рочести био је на висини задатка и против Арманија, Црвена звезда уписала је нову победу пред домаћим навијачима и сачувала шансе за четвртинале Евролиге, а амерички плејмејкер каже да је било теже него што резултат показује.

“Знали смо да ће бити тежак меч и да морамо да уложимо тимски труд. Било је јасно да ће се Армани борити. Они су били у добром моменту пре доласка у Београд. Знали смо да ћемо морати да се помучимо”, рекао је Рочести новинарима после меча у хали Пионир.

Звезде је водила малтене током целе утакмице?

“У многим мечевима постоје успони и падови. Направили смо добру разлику и направили смо добар посао да је сачувамо. То је резултат добре тимске игре. Погодили смо шутеве које смо морали. Одлична тимска победа”.

Овом победом сачували сте шансу у борби за четвртфинале?

“Пре свега сам узбуђен због предстојећег меча Задром. То је велика утакница за нас у понедељак. Фокусиран сам само на следећи тренинг”.

Ускоро вас очекује и завршни турнир Купа Радивоја Кораћа у Нишу?

 “За нас је пре свега најважнији Задар у овом тренутку. Тешко нам је било први пут кад смо играли са њима. О осталима ћемо касније да размишљамо”.

Вечерас су прилично емотивно реагова после неких кошева?

“Знаш, то је кошарка… (хаха). Обожавам ову игру, имам страст и посвећен сам. Ово је сјајна публика, волим да играм на домаћем терену”, закључио је Рочести.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар