Ročesti: Armani nas je natjerao da se borimo!

“Pre svega sam uzbuđen zbog predstojećeg meča Zadrom. To je velika utaknica za nas u ponedeljak. Fokusiran sam samo na sledeći trening”, naveo je Amerikanac.

Košarka 10.02.2018 | 09:15
Ročesti: Armani nas je natjerao da se borimo!
Tejlor Ročesti bio je na visini zadatka i protiv Armanija, Crvena zvezda upisala je novu pobedu pred domaćim navijačima i sačuvala šanse za četvrtinale Evrolige, a američki plejmejker kaže da je bilo teže nego što rezultat pokazuje.

“Znali smo da će biti težak meč i da moramo da uložimo timski trud. Bilo je jasno da će se Armani boriti. Oni su bili u dobrom momentu pre dolaska u Beograd. Znali smo da ćemo morati da se pomučimo”, rekao je Ročesti novinarima posle meča u hali Pionir.

Zvezde je vodila maltene tokom cele utakmice?

“U mnogim mečevima postoje usponi i padovi. Napravili smo dobru razliku i napravili smo dobar posao da je sačuvamo. To je rezultat dobre timske igre. Pogodili smo šuteve koje smo morali. Odlična timska pobeda”.

Ovom pobedom sačuvali ste šansu u borbi za četvrtfinale?

“Pre svega sam uzbuđen zbog predstojećeg meča Zadrom. To je velika utaknica za nas u ponedeljak. Fokusiran sam samo na sledeći trening”.

Uskoro vas očekuje i završni turnir Kupa Radivoja Koraća u Nišu?

 “Za nas je pre svega najvažniji Zadar u ovom trenutku. Teško nam je bilo prvi put kad smo igrali sa njima. O ostalima ćemo kasnije da razmišljamo”.

Večeras su prilično emotivno reagova posle nekih koševa?

“Znaš, to je košarka… (haha). Obožavam ovu igru, imam strast i posvećen sam. Ovo je sjajna publika, volim da igram na domaćem terenu”, zaključio je Ročesti.

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar