Амбасада САД-а критикује Човића

Умјесто реторике подјела, БиХ су потребни лидери који су посвећени и привржени рјешавању свакодневних проблема грађана и који ће покренути ову земљу напријед да би заузела своје мјесто у евроатланским институцијама, речено је из Канцеларије за односе с јавношћу Амбасаде САД-а.

Босна и Херцеговина 09.02.2018 | 20:58
Амбасада САД-а критикује Човића
Бројне је реакције и осуде посљедњих дана изазвала изјава предсједавајућег Предсједништва БиХ и лидера ХДЗ-а БиХ Драгана Човића у којој је устврдио да грађанска Босна и Херцеговина значи исламску државу. Он је рекао и да врло отворено о тим стварима говори и у Бриселу, а да ће говорити и било гдје друго. 

Коментар на ову изјаву затражили смо у Амбасади САД-а у Сарајеву. Њихов одговор преносимо у цјелости:

"Наш став по питању  Босне и Херцеговине остаје непромијењен – ми видимо БиХ као дио европске породице, као стабилну, просперитетну, мултиетничку државу, која је потпуно интегрисана у НАТО и ЕУ.

Умјесто реторике подјела, БиХ су потребни лидери који су посвећени и привржени рјешавању свакодневних проблема грађана и који ће покренути ову земљу напријед да би заузела своје мјесто у евроатланским институцијама, речено је из Канцеларије за односе с јавношћу Амбасаде САД-а.

(Вијести) 

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

мостар

09.02.2018 20:11

Ма ко мало дијете дај не лупајте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.02.2018 20:50

Испаде да је Изетбеговиц најреални

Name

xy

09.02.2018 21:30

Не синпатисем Изетбеговица...али кад погледас реално испаде најреални...слазем се Ре са коментаром

Name

Ре ре

10.02.2018 04:06

Неволим ниједног политицара ал брате сто овај Цовиц једе г.вна. Оно сто он трази као носиоци Европских вредности је тотално супротно од свих нацела демократије. Једноставно хоце демократизирати диктатуру и пљацку Е то нема нигдје

Name

никола-нико микић

09.02.2018 21:04

Шта ово треба да значи? Треба се по своје мишљење и став ићи у америчку амбасаду. Зао ми је, не треба правити грешке јер ће убрзо по том принципу требати ићи у Кинеску амбасаду по свој став.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

09.02.2018 21:08

Цовицу,каква је земља Хрватска.Ста би Вас сака јада хтијела,мањина да влада вецином.Па нормално је да и Босњаци имају свој дио БиХ.Ста теби смета Ислам,па висе сте Ви Хрвати Католици нанијели зла нама Србима него Босњаци.Ја нисам јос видио да је и једна Исламска земља напала Католицку или Праославна Католицку,о цему ти прицас,Ви сте зло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

капетан

09.02.2018 22:53

Управо тако употпуности се слазем са коментаром . Дрази су ми Босњаци од ових лоповских латина који мисле да им је богом дано да командују цитавим свијетом. Погледајте само ста раде са постеног арапског свијета . Отимају рудна богаства па их онда назову терористима само зато сто бране своје.Ове ватиканске лопурде друго ниста и незнају него отимати тудје и завадјати народе а онда као тобоз мировњаци успостављати некакав ред на стету других а зарад своје користи . Ако Босњаци буду имало паметни ниста им висе нетребају дати нити уступити од оног сто имају .

Name

БОСЊАК

10.02.2018 22:46

Свака вам цаст, тако и ми босњаци мислимо, срби су нам близи од икога, по свему, а хрвати богами нису, они су лукави и неце им упалити игра коју играју. Босњаци и срби морају заставе везати за сва времена, а ко нам рат натури рак дабогда добио, било и не поновило се, људи су увијек остали људи и градимо добре односе, да буду братски, јер заједно моземо цудо направити вјерујте.

Name

Освит

09.02.2018 22:13

Босна и Херцеговина је слозена дрзава која немозе функционисати без инструмената националне застите свих народа Босњака и Срба и Хрвата али исто тако она немозе одговорити цивилизацијским изазовима без идеје граданског друства и равноправности свих градана.У свему томе треба наци мјеру јер нагласено национално води у сукобе и раздор сто имамо данас јел су нам назови социалдемократе Додик и Лагундзија постали гробари социјал демократије а идеју граданског друства скоро угусили постајуци веци националисти од оних који мисле да им је то легитимно наследство од бабе.Мјера треба нам мјера у овој земљи и надам се да це се појавити људи који це поцети градити повјерење и ставити под контролу набујали нацинализам који је инструиран и у функцији углавном криминала и корупције а у мањој мјери и радикалног вјерског и националног фанатизма.Овој земљи требају нови људи у политици јер ови садасњи су гаранција само краде, сукоба и задузивања овог простора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Судија

09.02.2018 22:39

Саопштење амбасаде звучи преблаго за просјечно балканско неписмено говедо, али у дипломатском језику ово није нимало наивно за малог кривоустог ндх испрдка. Могао би се придружити црној листи са љубавником Милорадом и братом по криминалу Кељмендијем. Октобар мирише на чишћење Босне од Београдске и Загребачке политике, могао би заљубљени двојац у избјеглиштво код Путина...

ОДГОВОРИТЕ