Макси Лопез напао Михајловића!

Поделио је свлачионицу својим стилом, Љајић је патио због њега! Замерка на однос српског тренера са играчима.

Фудбал 10.02.2018 | 21:00
Макси Лопез напао Михајловића!
Мандат Синише Михајловића у Торину се завршио неславно. После годину и по дана је добио отказ, није успео да Бикове врати у Европу што је био део двогодишњег плана када је дошао. Михајловићев стаж на клупи торинског клуба је био обележен и неким контроверзним ситуацијама, наелектрисаном односу са неким играчима међу којима је био и аргентински ветеран Макси Лопез.

Михајловић је јавно прозивао Лопеза због проблема са килажом и на крају је овај отишао у Удинезе. Сада се Аргентинац огласио са својом верзијом и открио да српски тренер није успео да направи добар однос са свлачионицом.

„Радили смо заједно у Катанији и Сампдорији, имали смо добар однос и свиђао ми се његов стил разговора у четири ока. Очекивао сам да ће на исти начин радити у Торину, али преварио сам се... Радио је супротно. Можда је на тај начин покушавао да охрабри играче и испровоцира реакцију код њих. Али ако његова порука не би била примљена добро, долазило би до ризика поделе у свлачионици“, рекао је Макси Лопез за италијанске медије уочи дуела Удинезеа и Торина.

Аргентинац се посебно дотакао Адема Љајића са којим је делио свлачионицу.

„Адем мора да осети пуно поверење да би пружио најбоље од себе. Он је за нас био кључни играч, али је патио због односа који је тренер имао према њему“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар