Maksi Lopez napao Mihajlovića!

Podelio je svlačionicu svojim stilom, Ljajić je patio zbog njega! Zamerka na odnos srpskog trenera sa igračima.

Fudbal 10.02.2018 | 21:00
Maksi Lopez napao Mihajlovića!
Mandat Siniše Mihajlovića u Torinu se završio neslavno. Posle godinu i po dana je dobio otkaz, nije uspeo da Bikove vrati u Evropu što je bio deo dvogodišnjeg plana kada je došao. Mihajlovićev staž na klupi torinskog kluba je bio obeležen i nekim kontroverznim situacijama, naelektrisanom odnosu sa nekim igračima među kojima je bio i argentinski veteran Maksi Lopez.

Mihajlović je javno prozivao Lopeza zbog problema sa kilažom i na kraju je ovaj otišao u Udineze. Sada se Argentinac oglasio sa svojom verzijom i otkrio da srpski trener nije uspeo da napravi dobar odnos sa svlačionicom.

„Radili smo zajedno u Kataniji i Sampdoriji, imali smo dobar odnos i sviđao mi se njegov stil razgovora u četiri oka. Očekivao sam da će na isti način raditi u Torinu, ali prevario sam se... Radio je suprotno. Možda je na taj način pokušavao da ohrabri igrače i isprovocira reakciju kod njih. Ali ako njegova poruka ne bi bila primljena dobro, dolazilo bi do rizika podele u svlačionici“, rekao je Maksi Lopez za italijanske medije uoči duela Udinezea i Torina.

Argentinac se posebno dotakao Adema Ljajića sa kojim je delio svlačionicu.

„Adem mora da oseti puno poverenje da bi pružio najbolje od sebe. On je za nas bio ključni igrač, ali je patio zbog odnosa koji je trener imao prema njemu“.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar