Љубавни троугао предсједник, играч, менаџер - хаос у најави!

Ипак су то латино-љубавници! Газда клуба и фудбалер 8 година у вези?! Парагвајски фудбалер Бернардо Габријел Кабаљеро објавио на свом Фацебоок профилу интимну фотографију са председником клуба Антониом Гонзалесом да му се освети што га је лагао. Осам година су били љубавници.

Фудбал 10.02.2018 | 15:00
Љубавни троугао предсједник, играч, менаџер - хаос у најави!
Иначе избегавамо, стварно избегавамо да се бавимо темама које нису строго у вези са спортом, али вест која стиже из Парагваја једноставно је толико смешна да не можемо да је не поделимо са вама, иако јој је место на трач страницама булеварске штампа. Било како, отворите очи сад...

Шок у парагвајском фудбалу.

Фудбалер Бернардо Габријел Кабаљеро напустио је свој клуб Рубио Ну де Луке у Парагвају након што је на својопј Фацебоок страници објавио интимну фотографију са председником тог клуба.

На фотографији се виде фудбалер и председник клуба Антонио Гонзалес голишави у кревету, а фудбалер је објавио како би се осветио свом бившем послодавцу и љубавнику, јер није испунио ниједно обећање. 

Кабаљеро тврди да је у интимној вези са Гонзалезом био још откад је био 18-годишњак.

"Пришао ми је и обећавао ми међународну каријеру, говорио ми је има одличне везе, да ће он све да среди, да ће ми купити кућу...", испричао је Кабаљеро.

Осам година је оршло, а ништа се није дешавало, нити је председник испуњавао обећања. Кабаљеро је одлучио да му "да гол". На другачији начин...

Парагвајска јавност тренутно умире од смеха коментаришући случај који је потресао друголигашки клуб Рубио Ну. Наиме, у етру се појавила фотографија председника клуба Антонија Гонзалеса у загрљају са фудбалером Бернардом Габријелом Кабаљером. Обојица су - наги.

Сумња се да су њих двојица већ неко време били у романтичној вези. Председник је миљенику - и сам је то признао - омогућио да се вози мерцедесом, ленд крузером и другим луксузним аутомобилом који нису били на располагању остатку екипе. Да поновимо - друголигаш. Обештећење за Кабаљера износило је свега 1253 долара. Није да се тамо разбацују парама.



Љубав је трајала све док се у причи није појавио извесни менаџер Валентин, очигледно прави латински љубавник, који је завео играча и убедио да га промени клуб и сломи срце доскорашњем партнеру. Гонзалесје полудео, није могао да се помири са растанком, па је упорно одбијао да Кабаљеру да чисте папире. Онда је, спекулише парагвајска чаршија, Валентин дошао на идеју да објави спорну фотографију како би приморао председника да Кабаљеру дозволи да рашири крила.

Али како је то ипак врела јужноамеричка крв реакција није била очекивана. Гонзалес се понео као што би у филмовима урадила нека злобница. Снимио је два клипа на којима је најстрашније извређао Кабаљера и његовог новог партнера, називавши их бандитима, преварантима, па и “вулгарним вештицама“ које занима само новац. Пред камерама је поцепао Кабаљеров уговоро и обећао му да више никад неће играти фудбал.

Случај је сада пред судом. Како ће се све завршити? Појма немамо. Али знамо да из свега треба извући поуке. Наравоученије, немојте да мешате емоције и посао.



Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар