Ljubavni trougao predsjednik, igrač, menadžer - haos u najavi!

Ipak su to latino-ljubavnici! Gazda kluba i fudbaler 8 godina u vezi?! Paragvajski fudbaler Bernardo Gabrijel Kabaljero objavio na svom Facebook profilu intimnu fotografiju sa predsednikom kluba Antoniom Gonzalesom da mu se osveti što ga je lagao. Osam godina su bili ljubavnici.

Fudbal 10.02.2018 | 15:00
Ljubavni trougao predsjednik, igrač, menadžer - haos u najavi!
Inače izbegavamo, stvarno izbegavamo da se bavimo temama koje nisu strogo u vezi sa sportom, ali vest koja stiže iz Paragvaja jednostavno je toliko smešna da ne možemo da je ne podelimo sa vama, iako joj je mesto na trač stranicama bulevarske štampa. Bilo kako, otvorite oči sad...

Šok u paragvajskom fudbalu.

Fudbaler Bernardo Gabrijel Kabaljero napustio je svoj klub Rubio Nu de Luke u Paragvaju nakon što je na svojopj Facebook stranici objavio intimnu fotografiju sa predsednikom tog kluba.

Na fotografiji se vide fudbaler i predsednik kluba Antonio Gonzales golišavi u krevetu, a fudbaler je objavio kako bi se osvetio svom bivšem poslodavcu i ljubavniku, jer nije ispunio nijedno obećanje. 

Kabaljero tvrdi da je u intimnoj vezi sa Gonzalezom bio još otkad je bio 18-godišnjak.

"Prišao mi je i obećavao mi međunarodnu karijeru, govorio mi je ima odlične veze, da će on sve da sredi, da će mi kupiti kuću...", ispričao je Kabaljero.

Osam godina je oršlo, a ništa se nije dešavalo, niti je predsednik ispunjavao obećanja. Kabaljero je odlučio da mu "da gol". Na drugačiji način...

Paragvajska javnost trenutno umire od smeha komentarišući slučaj koji je potresao drugoligaški klub Rubio Nu. Naime, u etru se pojavila fotografija predsednika kluba Antonija Gonzalesa u zagrljaju sa fudbalerom Bernardom Gabrijelom Kabaljerom. Obojica su - nagi.

Sumnja se da su njih dvojica već neko vreme bili u romantičnoj vezi. Predsednik je miljeniku - i sam je to priznao - omogućio da se vozi mercedesom, lend kruzerom i drugim luksuznim automobilom koji nisu bili na raspolaganju ostatku ekipe. Da ponovimo - drugoligaš. Obeštećenje za Kabaljera iznosilo je svega 1253 dolara. Nije da se tamo razbacuju parama.



Ljubav je trajala sve dok se u priči nije pojavio izvesni menadžer Valentin, očigledno pravi latinski ljubavnik, koji je zaveo igrača i ubedio da ga promeni klub i slomi srce doskorašnjem partneru. Gonzalesje poludeo, nije mogao da se pomiri sa rastankom, pa je uporno odbijao da Kabaljeru da čiste papire. Onda je, spekuliše paragvajska čaršija, Valentin došao na ideju da objavi spornu fotografiju kako bi primorao predsednika da Kabaljeru dozvoli da raširi krila.

Ali kako je to ipak vrela južnoamerička krv reakcija nije bila očekivana. Gonzales se poneo kao što bi u filmovima uradila neka zlobnica. Snimio je dva klipa na kojima je najstrašnije izvređao Kabaljera i njegovog novog partnera, nazivavši ih banditima, prevarantima, pa i “vulgarnim vešticama“ koje zanima samo novac. Pred kamerama je pocepao Kabaljerov ugovoro i obećao mu da više nikad neće igrati fudbal.

Slučaj je sada pred sudom. Kako će se sve završiti? Pojma nemamo. Ali znamo da iz svega treba izvući pouke. Naravoučenije, nemojte da mešate emocije i posao.



Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar