Балотели предводи нову Италију!

Несташни нападач у репрезентацији после готово четири године. . .

Фудбал 10.02.2018 | 13:00
Балотели предводи нову Италију!
Репрезентацију Италије у марту очекују пријатељске провере са Аргентином и Енглеском, селекцијама које ће за разлику од Азура играти на Светском првенству у Русији, а у нови почетак повешће их Луиђи Ди Бјађо.

Доскорашњи слектор младе репрезентације именован је недавно за вршиоца дужности у сениорском тиму за утакмице са Гаучосима (23. март) и Гордим Албионом (27. март).

Већ је саставио и списак фудбалера на које рачуна, а данашњи Коријере дело Спорт пише да ће позив коначно добити и нападач Нице Марио Балотели после скоро четири године од последњег наступа у плавом дресу. Свашта се издешавало у каријери овог несташка после Мундијала у Бразилу када је последњи пут играо за Италију, али је луда глава сада ваљда доведена у ред.

Очекује се такође да на списку буду и Ђанлуиђи Буфон и Ђорђо Кјелини, али више како би били прави узор млађим фудбалерима који тек надолазе.

Управо млада репрезентација биће база из које ће Ди Бјађо црпети нову крв за Италију, па ће се на списку сигурно наћи и Ђиђо Донарума, Данијеле Ругани, Алесио Ромањоли, Роберто Гаљардини и Федерико Бернардески. Такође, позиве ће добити и Давиде Калабрија, Мануел Локатели, Патрик Кутроне...

Једна нова Италија.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар