Baloteli predvodi novu Italiju!

Nestašni napadač u reprezentaciji posle gotovo četiri godine. . .

Fudbal 10.02.2018 | 13:00
Baloteli predvodi novu Italiju!
Reprezentaciju Italije u martu očekuju prijateljske provere sa Argentinom i Engleskom, selekcijama koje će za razliku od Azura igrati na Svetskom prvenstvu u Rusiji, a u novi početak povešće ih Luiđi Di Bjađo.

Doskorašnji slektor mlade reprezentacije imenovan je nedavno za vršioca dužnosti u seniorskom timu za utakmice sa Gaučosima (23. mart) i Gordim Albionom (27. mart).

Već je sastavio i spisak fudbalera na koje računa, a današnji Korijere delo Sport piše da će poziv konačno dobiti i napadač Nice Mario Baloteli posle skoro četiri godine od poslednjeg nastupa u plavom dresu. Svašta se izdešavalo u karijeri ovog nestaška posle Mundijala u Brazilu kada je poslednji put igrao za Italiju, ali je luda glava sada valjda dovedena u red.

Očekuje se takođe da na spisku budu i Đanluiđi Bufon i Đorđo Kjelini, ali više kako bi bili pravi uzor mlađim fudbalerima koji tek nadolaze.

Upravo mlada reprezentacija biće baza iz koje će Di Bjađo crpeti novu krv za Italiju, pa će se na spisku sigurno naći i Điđo Donaruma, Danijele Rugani, Alesio Romanjoli, Roberto Galjardini i Federiko Bernardeski. Takođe, pozive će dobiti i Davide Kalabrija, Manuel Lokateli, Patrik Kutrone...

Jedna nova Italija.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar