Бајерн продаје Артура Видала!

Логичан след потеза после доласка Леона Горецке.

Фудбал 11.02.2018 | 10:00
Бајерн продаје Артура Видала!
Предстојеће лето донеће сигурно промене у првом тиму Бајерна, а већ сада се зна ко ће напустити Минхен после довођења репрезентативца Немачке Леона Горецке из Шалкеа.

Јасно је да је највећа гужва сада на средини терена, а два кандидата за продају су Артуро Видали Тијаго Алкантара. Видећемо ко ће званично добити ногу на крају, а ако је веровати Кристијану Фалку, новинару СпортБилда, који је све информације из Забнер штрасеа (смена Анћелотија, долазак Горецке) имао први ове сезоне, биће то Чилеанац.

Видал је прошлог лета био велика жеља Челсија, односно менаџера Антонија Контеа, али је питање да ли ће се запутити ка Стамфорд Бриџу уколико Италијан добије отказ на крају сезоне. Њега је стидљиво желео и Интер, маштао у претходна два прелазна рока и сигурно је да ће Нероазури покушати да се убаце у трку.

Једино што Бајерн неће желети да им га позајмљује, шампиона Немачке занима само чиста лова.

Занимљиво, многи навијачи Бајерна не поздрављају одлуку о продаји Чеиланца, који је ове сезоне један од најбољих фудбалера овог клуба (шест голова, две асистенције). Појединци би радије да виде леђа Тијагу АлкантарИ који је у последње време често повређен, а управо се ових дана враћа у тренажни процес након 11-недељне паузе.

Ипак, расплет ситуације уследиће у јуну, посебно јер Артуро Видал неће играти на Светском првенству у Русији са Чилеом, па може мирно да се посвети тражењу нове средине.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар