Bajern prodaje Artura Vidala!

Logičan sled poteza posle dolaska Leona Gorecke.

Fudbal 11.02.2018 | 10:00
Bajern prodaje Artura Vidala!
Predstojeće leto doneće sigurno promene u prvom timu Bajerna, a već sada se zna ko će napustiti Minhen posle dovođenja reprezentativca Nemačke Leona Gorecke iz Šalkea.

Jasno je da je najveća gužva sada na sredini terena, a dva kandidata za prodaju su Arturo Vidali Tijago Alkantara. Videćemo ko će zvanično dobiti nogu na kraju, a ako je verovati Kristijanu Falku, novinaru SportBilda, koji je sve informacije iz Zabner štrasea (smena Anćelotija, dolazak Gorecke) imao prvi ove sezone, biće to Čileanac.

Vidal je prošlog leta bio velika želja Čelsija, odnosno menadžera Antonija Kontea, ali je pitanje da li će se zaputiti ka Stamford Bridžu ukoliko Italijan dobije otkaz na kraju sezone. Njega je stidljivo želeo i Inter, maštao u prethodna dva prelazna roka i sigurno je da će Neroazuri pokušati da se ubace u trku.

Jedino što Bajern neće želeti da im ga pozajmljuje, šampiona Nemačke zanima samo čista lova.

Zanimljivo, mnogi navijači Bajerna ne pozdravljaju odluku o prodaji Čeilanca, koji je ove sezone jedan od najboljih fudbalera ovog kluba (šest golova, dve asistencije). Pojedinci bi radije da vide leđa Tijagu AlkantarI koji je u poslednje vreme često povređen, a upravo se ovih dana vraća u trenažni proces nakon 11-nedeljne pauze.

Ipak, rasplet situacije uslediće u junu, posebno jer Arturo Vidal neće igrati na Svetskom prvenstvu u Rusiji sa Čileom, pa može mirno da se posveti traženju nove sredine.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar