Пецарски иде у Лос Анђелес!

Млади првотимац Партизана селектиран је за глобални камп "Кошарка без граница", који ће бити одржан у оквиру Ол стар викенда НБА лиге.

Кошарка 09.02.2018 | 10:30
Пецарски иде у Лос Анђелес!
Марко Пецарски једини је Србин на списку од 65 момака и девојака, који ће од 16. до 18. фебруара у Лос Анђелесу учествовати у четвртом глобалном издању кампа "Кошарка без граница".

Овај камп заједно организују НБА и ФИБА, а осим рада на унапређивању кошаркашких вештина, састоји се и од семинара фокусираних на лидерство, комуникацију и здравље.

Као тренери младих кошаркаша и кошаркашица биће између осталих ангажовани актуелни НБА играчи Ал Хорфорд (Бостон, Доминиканска Република), Горан Драгић (Мајами, Словенија), Домантас Сабонис (Индијана, Литванија), Тимофеј Мозгов (Бруклин, Русија) и Сем Декер (Лос Анђелес Клиперс, САД), као и многи бивши асови, попут Дикембеа Мутомба, Мајкла Купера, Рода Стрикленда...

Учесници кампа, чији је један од директора наш Марин Седлачек, скаут Филаделфија Сиксерса, присуствоваће свим кључним догађајима Ол стар викенда - утакмици "Звезда у успону", Ол стар суботи, током које се одржавају такмичења у брзом шутирању тројки и закуцавањима, као и Ол стар мечу, где ће моћи да виде највеће звезде НБА лиге.

Пецарски ће пропустити финални турнир Купа Радивоја Кораћа, али у Партизану верују да ће са Величковићем, Сијем, Гавриловићем, Танасковићем, Гагићем и Шалићем имати довољно квалитетну унутрашњу линију за потенцијалне три утакмице у три дана, почев од четвртфиналне против Златибора 16. фебруара.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар