Pecarski ide u Los Anđeles!

Mladi prvotimac Partizana selektiran je za globalni kamp "Košarka bez granica", koji će biti održan u okviru Ol star vikenda NBA lige.

Košarka 09.02.2018 | 10:30
Pecarski ide u Los Anđeles!
Marko Pecarski jedini je Srbin na spisku od 65 momaka i devojaka, koji će od 16. do 18. februara u Los Anđelesu učestvovati u četvrtom globalnom izdanju kampa "Košarka bez granica".

Ovaj kamp zajedno organizuju NBA i FIBA, a osim rada na unapređivanju košarkaških veština, sastoji se i od seminara fokusiranih na liderstvo, komunikaciju i zdravlje.

Kao treneri mladih košarkaša i košarkašica biće između ostalih angažovani aktuelni NBA igrači Al Horford (Boston, Dominikanska Republika), Goran Dragić (Majami, Slovenija), Domantas Sabonis (Indijana, Litvanija), Timofej Mozgov (Bruklin, Rusija) i Sem Deker (Los Anđeles Klipers, SAD), kao i mnogi bivši asovi, poput Dikembea Mutomba, Majkla Kupera, Roda Striklenda...

Učesnici kampa, čiji je jedan od direktora naš Marin Sedlaček, skaut Filadelfija Siksersa, prisustvovaće svim ključnim događajima Ol star vikenda - utakmici "Zvezda u usponu", Ol star suboti, tokom koje se održavaju takmičenja u brzom šutiranju trojki i zakucavanjima, kao i Ol star meču, gde će moći da vide najveće zvezde NBA lige.

Pecarski će propustiti finalni turnir Kupa Radivoja Koraća, ali u Partizanu veruju da će sa Veličkovićem, Sijem, Gavrilovićem, Tanaskovićem, Gagićem i Šalićem imati dovoljno kvalitetnu unutrašnju liniju za potencijalne tri utakmice u tri dana, počev od četvrtfinalne protiv Zlatibora 16. februara.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar