Цеца прискочила Марини у помоћ!

Текстописац Марина Туцаковић већ неколико дана се налази на онкологији где њено здравље испитује тим лекара. Иако је дуго одбијала да оде у болницу, пресудан је био утицај њене пријатељице, фолк диве Цеце Ражнатовић.

Забава 08.02.2018 | 11:43
 Цеца прискочила Марини у помоћ!
Марини је, како сазнаје "Блиц", позлило у недељу, али је мислила да је то проблем са шећером. Неколико дана пре тога се осећала малаксало па је све то приписивала вирусу. Ипак, када јој се слошило и онесвестила се, Цеца је инсистирала да оду лекару и упутили су се на онкологију.

Одмах су отишли код доктора и урађени су јој детаљни прегледи и биопсија. Задржана је на лечењу и сада чека резултате. Уз саму Цецу, са Марином су све време и њен супруг Фута и син Милан.

 Марина је сазнала да болује и одмах је по савету лекара урадила све потребне анализе. Сада чека резултате биопсије, а за то време не губи наду да ће све бити уреду. Она је позната као велики борац и неко ко се никада не предаје - каже за "Блиц.рс" Маринина добра пријатељица која је све време уз њу.

Пуну подршку Марина у овој борби има од свих људи са којима је сарађивала, а списак је дуг.

Марина Туцаковић, иако увек расположена за шалу, какву је знају и сви пријатељи, осмехом је одувек крила све боли које су јој се догодиле. Како је говорила, највећа трагедија коју никада неће успети да прежали је смрт вољеног сина.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сариц

08.02.2018 16:50

Ово је само слуцај за ПСИХИЈАТРИЈУ али заједно са Болесним РОДИТЕЉИМА који исто морају на лецење

ОДГОВОРИТЕ