Гоца молила бога да се спасе

Поп пјевачица Гоца Тржан са ћерком Леном и мужем Рашом сатима била заробљена у снијегу на врху аустријске планине, сазнаје “Блиц”.

Забава 08.02.2018 | 10:19
Гоца молила бога да се спасе
Пјевачица и њена породица уплашили су се за своје животе, а на крају су једва успјели да се извуку.
 
- Ова непријатност задесила је Гоцу, Рашу и Лену већ другог дана скијања. Пошто су Гоца и Раша егзибиционисти и велики заљубљеници у скијање, ријешили су да се опробају на једној веома захтјевној стази, која потенцијално носи и велике опасности. Ухватила их је јака снијежна олуја, због чега нису могли да мрдну скијама. Покушавали су на све могуће начине да се изборе са лошим временским условима, али им није полазило за руком. Како је вријеме одмицало, паника их је све више хватала и почели су сви заједно да моле бога да спасу своје животе. Разуме се, највише се уплашила Лена, а Гоца је све њу смиривала и објаснила да ће Раша и она све учинити да се извуку. Након два или три сата, Раша и Гоца су уложили сав напор и труд, па су се миц по миц пробијали кроз олују да би на крају успјели да дођу до подножја планине заједно са Леном. Толико им је лакнуло да су почели да скачу и вриште од среће - каже наш извор близак пјевачици.

Позвали смо Гоцу Тржан да провјеримо ова сазнања.

- Тачно је да нас је ухватила баш озбиљна снијежна олуја, али успјели смо некако да се извучемо и да доскијамо до подножја планине, али није било баш наивно. Успјели смо јер смо искусни скијаши, пратили смо знакове, били смо опрезни - изјавила је Гоца.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Црни Груја

08.02.2018 10:02

Кад сељаци стану на скије а ни ходати не знају.

ОДГОВОРИТЕ