Goca molila boga da se spase

Pop pjevačica Goca Tržan sa ćerkom Lenom i mužem Rašom satima bila zarobljena u snijegu na vrhu austrijske planine, saznaje “Blic”.

Zabava 08.02.2018 | 10:19
Goca molila boga da se spase
Pjevačica i njena porodica uplašili su se za svoje živote, a na kraju su jedva uspjeli da se izvuku.
 
- Ova neprijatnost zadesila je Gocu, Rašu i Lenu već drugog dana skijanja. Pošto su Goca i Raša egzibicionisti i veliki zaljubljenici u skijanje, riješili su da se oprobaju na jednoj veoma zahtjevnoj stazi, koja potencijalno nosi i velike opasnosti. Uhvatila ih je jaka sniježna oluja, zbog čega nisu mogli da mrdnu skijama. Pokušavali su na sve moguće načine da se izbore sa lošim vremenskim uslovima, ali im nije polazilo za rukom. Kako je vrijeme odmicalo, panika ih je sve više hvatala i počeli su svi zajedno da mole boga da spasu svoje živote. Razume se, najviše se uplašila Lena, a Goca je sve nju smirivala i objasnila da će Raša i ona sve učiniti da se izvuku. Nakon dva ili tri sata, Raša i Goca su uložili sav napor i trud, pa su se mic po mic probijali kroz oluju da bi na kraju uspjeli da dođu do podnožja planine zajedno sa Lenom. Toliko im je laknulo da su počeli da skaču i vrište od sreće - kaže naš izvor blizak pjevačici.

Pozvali smo Gocu Tržan da provjerimo ova saznanja.

- Tačno je da nas je uhvatila baš ozbiljna sniježna oluja, ali uspjeli smo nekako da se izvučemo i da doskijamo do podnožja planine, ali nije bilo baš naivno. Uspjeli smo jer smo iskusni skijaši, pratili smo znakove, bili smo oprezni - izjavila je Goca.

(Blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Crni Gruja

08.02.2018 11:02

Kad seljaci stanu na skije a ni hodati ne znaju.

ODGOVORITE