Повреда Ожеговића у невријеме!

Партизан је у поразу од летонске Лиепаје изгубио и одличног нападача, који верује да ће се опоравити до првог окршаја са Плзеном.  Ожеговић повређен, у суботу јасније може ли на Плзењ!

Фудбал 08.02.2018 | 08:15
Повреда Ожеговића у невријеме!
Огњен Ожеговић због повреде примицача је под знаком питања за прву утакмицу 1/16 финала Лиге Европе, у Београду против Викторије Плзен 15. фебруара!

Нападач Партизана повредио се у уторак, у контролном сусрету са Лиепајом (0:1) и сигурно неће бити на терену у четвртак, када црно-бели од 14.30 часова буду играли опроштајни меч на припремама на Кипру.

Ожеговићу по повратку у Београд предстоје детаљни прегледи, а новинарима је рекао да верује да ће већ од понедељка моћи да тренира пуном паром.

Тренер Мирослав Ђукић у шпицу напада има још две опције, као и јесенас, а то су Леандре Тавамба и млади Ђорђе Јовановић.

У завршну седмицу припрема за дуел са Викторијом из Плзења, Партизан улази без Огњена Ожеговића. Центарфор црно-белих повредио је примицач током јучерашњег контролног сусрета са летонском Лијепајом и неизвесно је да ли ће се опоравити до наредног четвртка, за кад је заказан први сусрет шеснаестине финала Лиге Европе.

“Надам се да није ништа озбиљније. Верујем да ћу у понедељак почети да тренирам пуном паром”, рекао је вечерас Ожеговић.

Огњен данас није тренирао, пропустиће генералну пробу са Шахтјором из Солигорска (четвртак, 14.30 х), у петак ће се заједно са екипом вратити за Београд, а за суботу је заказан преглед ултразвуком, после чега ће све бити јасније.

Ово је друга повреда Ожеговића током припремног периода, јер је по доласку у Лимасол пропустио неколико тренинга. Сад нова невоља.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар