Povreda Ožegovića u nevrijeme!

Partizan je u porazu od letonske Liepaje izgubio i odličnog napadača, koji veruje da će se oporaviti do prvog okršaja sa Plzenom.  Ožegović povređen, u subotu jasnije može li na Plzenj!

Fudbal 08.02.2018 | 08:15
Povreda Ožegovića u nevrijeme!
Ognjen Ožegović zbog povrede primicača je pod znakom pitanja za prvu utakmicu 1/16 finala Lige Evrope, u Beogradu protiv Viktorije Plzen 15. februara!

Napadač Partizana povredio se u utorak, u kontrolnom susretu sa Liepajom (0:1) i sigurno neće biti na terenu u četvrtak, kada crno-beli od 14.30 časova budu igrali oproštajni meč na pripremama na Kipru.

Ožegoviću po povratku u Beograd predstoje detaljni pregledi, a novinarima je rekao da veruje da će već od ponedeljka moći da trenira punom parom.

Trener Miroslav Đukić u špicu napada ima još dve opcije, kao i jesenas, a to su Leandre Tavamba i mladi Đorđe Jovanović.

U završnu sedmicu priprema za duel sa Viktorijom iz Plzenja, Partizan ulazi bez Ognjena Ožegovića. Centarfor crno-belih povredio je primicač tokom jučerašnjeg kontrolnog susreta sa letonskom Lijepajom i neizvesno je da li će se oporaviti do narednog četvrtka, za kad je zakazan prvi susret šesnaestine finala Lige Evrope.

“Nadam se da nije ništa ozbiljnije. Verujem da ću u ponedeljak početi da treniram punom parom”, rekao je večeras Ožegović.

Ognjen danas nije trenirao, propustiće generalnu probu sa Šahtjorom iz Soligorska (četvrtak, 14.30 h), u petak će se zajedno sa ekipom vratiti za Beograd, a za subotu je zakazan pregled ultrazvukom, posle čega će sve biti jasnije.

Ovo je druga povreda Ožegovića tokom pripremnog perioda, jer je po dolasku u Limasol propustio nekoliko treninga. Sad nova nevolja.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar